Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Connection Timed Out...Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Gdy próbuje zrobić serwer Hamachi w Minecrafcie, to mogę tylko ja się dołączyć na serwer i nikt więcej. Gdy ktoś się próbuje połączyć to jest Connection to server, a później wychodzi Connection Timed Out... Gdy kumple robią serwer to każdy się może podłączyć, lecz oni mają słabe kompy i gdy coś niszczę na ich serwach to wydobywają się surowce ok. 10 sekund później. Próbowałem zrobić serwer No-Hamachi na routerze, przekierowałem porty i nic, nie mogli się podłączyć. Zapora systemu Windows jest wyłączona, tak samo antywirus jest wyłączony podczas gry. A i gdy się podłączę na serwer to wychodzi takie coś: [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Bardzo proszę o rozwiązanie mojego problemu. Z góry dzięki.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Id mojej sieci to Minicraft6, hasło 123 , moim kolegom po wpisaniu ip w okienku wyświetla się timed out:connecting, ale może jakiejś osobie trzeciej uda się wejść. :rolleyes:

Opublikowano

Nie mogłeś wejść ,bo nie ma Cię na liście osób w hamachi, z wejściem nie powinno być problemu, dopiero najwyżej potem z połączeniem w samej grze po wpisaniu ip sieci z hamachi.