Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Fora

Gość KrZySiEqq xDD

Rekomendowane odpowiedzi

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Witam poszukuję darmowej stronki / forum z dostępem do ftp i krótką nazwą ponieważ chciałbym założyć swoją własną stronkę. Jeżeli znacie jakieś fajne piszcie do mnie na pw, ponieważ administracja może się przyczepić że reklamujecie inne fora więc piszcie na pw.

Przetestowałem np y**o.pl f**a.pl p*v.pl i albo niechodzątak jak trzeba albo mają zbyt uporczywe reklamy ;]

Opublikowano

Odradzam szczerze...

Najlepiej znajdz hostera albo wykup serwer

Darmowe shit

Chyba ze chcesz takie forum miec np . abcdefgh.yoyo.pl

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

niemam narazie kasy a na zaczne od darmowego i jak zarobie trochę to wykupię domene i server ale tam + to że na większości nielimitowany transfer. a chce zacząć od takiego i rozkręcać i jak się rozkręci to wtedy przenieść dopiero bo jak wykupie niewiem czy mi się będzie opłacać i takie tam znam wsyzstkie - darmowych ale na początek wystarczy.

Musi mieć tylko krótką nazwę dostęp do ftp i mysql może mieć jeszcze ;]

Opublikowano

a możliwe by strona nie miała dostępu ftp? :(

a poza tym potrzebujesz jeszcze php i mysqla, kiedys bylo za free ovh 60mb, bez reklam i szybkie - to była najlepsza opcja ale juz tego nie ma.

osobiscie dałem bodajze ee 60zł za 500mb na rok w ovh, czy to jest duzo? nie sadze. Niestety, by co kolwiek zrobić pierw trzeba zainwestować a w tym przypadku nie jest tak zle

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
http://www.free-webhosts.com/ - kiedyś coś takiego wyłowiłem. Po prawej jest ramka z różnymi typami hostingu. Jeżeli bierzesz pod uwagę zagraniczne serwisy, to z pewnością znajdziesz coś dla siebie. Wszystko jest ładnie skatalogowane pod kątem ilości miejsca, ograniczeń transferu, wymuszonych reklam itd. Z polskich może pdg.pl Cię zainteresuje.
Opublikowano

@up

Fakt pdg.pl jest szybkie, bez reklam i w ogóle to dla mnie najlepszy hosting, ale już od miesiąca widzę napis "Wznowienie rejestracji za kilka dni ... :)", a chciałem sobie zrobić galerie a ten hosting jest najlepszy, chyba, że masz jakieś informacje kiedy będzie wznowienie rejestracji ... to powiedz ; d.

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

ja potrzebuje z dostępem do ftp bo mam skrypt już znalazłem dość fajny i wole sam na server wrzucać. ;)

Opublikowano

http://cba.pl

Najlepszy darmowy hosting cba.pl oferuje następujące konta:

* darmowe konto WWW w domenach cba.pl, c0.pl lub y0.pl (np. kowalski.cba.pl);

* konta pocztowe (np. [email protected]);

* obsługa Twojej domeny! (np. kowalski.pl) - jeśli masz własną domenę, możesz ją trzymać u nas!

* Twoja domena będzie w pełni funkcjonalna - DNS, poczta czy WWW;

* 25 skrzynek pocztowych i aliasów;

* nieograniczona ilość kont FTP;

* nieograniczona ilość subdomen;

* baza danych MySQL bez limitu wielkości!

* nieograniczony transfer miesięczny;

* aż 1 GB miejsca na Twoją stronę!;

* 2.5 GB miejsca na skrzynki pocztowe;

* PHP 5.2 oraz PHP 4.4 (rozszerzenie .php4);

* tryb safe mode wyłączony;

* dostępna funkcja mail();

* baza danych SQLite;

* dostęp do .htaccess;

* szczegółowe statystyki odwiedzin;

* automatyczna i natychmiastowa aktywacja konta;

* rozbudowany i funkcjonalny system do zarządzania swoim kontem (przykładowy zrzut z ekranu);

* skrypty z możliwością automatycznej instalacji;

* interfejs pocztowy przez WWW;

* interfejs do wysyłania plików na serwer (dostępny również zwykły FTP);

* możliwość zdefiniowania aliasu catchall, gdzie wszystkie maile wysyłane na daną domenę trafiają do jednej skrzynki;

* możliwość definiowania własnych stron błędów;

* wsparcie dla użytkownika na forum;

* w przeciwieństwie do konkurencji, nasze serwery stoją w Polsce, podpięte do dedykowanych łącz polskich providerów. Posiadamy również oddzielne łącze na zagranicę;

* maksymalny rozmiar pliku - 3 MB.