Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale Pl Sp Hack?

szarywojo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio oglądałem i słyszałem dużo o tym że jest sp hack dzieki któremu możesz mieć sp na 28lv itd a ja mam pytanie czy to jest możliwe??

Swanton_Bomb.gif
Opublikowano

Chyba too czm mowisz to tak: RObisz postac wbijasz 36 lvl , robisz sp, robisz druga postać , wbijasz 20 job na mobkach za minilandem i zakladasz, ja zalozylem na 18 lvlu.

63989389769756300986.png

Opublikowano

To właśnie o to chodzi co napisali użytkownicy na górze.

Jeśli masz postać z SP i chcesz założyć to SP na postaci z mniejszym levelem to :

Po 1. Musisz mieć dużo czasu do wbijania Profesji na tej mniejszej postaci ;)

I więcej punktów nie ma.

469811415538581269916.jpeg

• 3 lata później...
Opublikowano

Nie cheata który dawałby jobe ani sp, ani lvl! Założyć sp na 28lv jest bardzo proste. Robisz na postaci 36lv sp1 (lub inne na innym lvl), wkładasz sp do magazynu w ml, zbierasz z tego napa i masz... oczywiście żeby założyć dane sp na 28lv musisz wbić job, najlepiej za ml na kurczakach i złośnikach

giphy.gif

Opublikowano

Profesje Najlepiej sie expi na groszkach

HAHAHA nie jak masz lv powiedzmy 15-20 to za ML groszki później ale teraz już nie trzeba stać na grochach teraz są te areny talentów i LoD

Opublikowano

Jestescie idiotami .

Mu nie chodzilo o sp1 na 28 lvlu tylko raczej o sp4/5 .

Zeby tego dokonac dodajesz do pt 2x 70 lvle dodatkowo i zamiast expa leci ci sam job, wolniej bo wolniej ,ale mozesz przed 30 lvlem sp 6 zalozyc nawet .Potem tylko 2 miesiace bocenia i masz sp 1 na  17-20 lvlu , sp2 na 23 lvlu i reszte sp do 30 lvla ogarniesz bo Ci juz exp nie bedzie lecial.

Pozdrawiam

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Jestescie idiotami .

Mu nie chodzilo o sp1 na 28 lvlu tylko raczej o sp4/5 .

Zeby tego dokonac dodajesz do pt 2x 70 lvle dodatkowo i zamiast expa leci ci sam job, wolniej bo wolniej ,ale mozesz przed 30 lvlem sp 6 zalozyc nawet .Potem tylko 2 miesiace bocenia i masz sp 1 na  17-20 lvlu , sp2 na 23 lvlu i reszte sp do 30 lvla ogarniesz bo Ci juz exp nie bedzie lecial.

Pozdrawiam

Po co od razu wyzywać ,a skąd mieli wiedzieć że chodzi o sp4/5?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...