Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli tak, gram sobie w silka od niedawna. Mam problem ponieważ wszystko zdaje się być opóźnione. Tzn nie ma "laga" typu zawiecha na ekranie. Wszystko ładnie chodzi bo komp i net są ok. Ale jak klikam żeby postać się gdzieś ruszyła to ona robi to dopiero po 5-7 sec!!!! Tak samo z walką, czy nawet w rozmowie z NPC. To jakiś błąd czy wszyscy tak mają?? A może robię coś nie tak?? Jakby co to mam Win7.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

18706.pngmpcubdeflection.png

34477.jpguntitled112gy3.png

Opublikowano

Internet radiowy? Jak tak, to nic nie zrobisz.

Jeżeli nie radiowy, to wyłączyć neta i podłączyć od nowa i będzie dobrze.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

nie radiowy, ale nie wiem czy to coś da bo kiedyś już instalowałem silka i było tak sam( z tą różnica że wtedy miałem słabszy komp) ale i tak spróbuję.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Opublikowano

Każdy internet inny niż kablowy, ma duży ping. :P

Albo może podczas grania coś pobierasz z internetu? Hmm. Albo zapchana sieć? Dzielisz z kimś? :)

85.jpg

Opublikowano

mam kablowy , sprawdziłem wszystko. po odłączeniu i podłączeniu neta silk ma opóźnienie o 2-3 sec więc nie jest aż tak źle.

Opublikowano

nie nie używam bota, ale chyba już u mnie wszystko w porządku. Pewnie jakieś przeciążenia były. temat do zamknięcia

Opublikowano

Zamykam. :)

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...