Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po zainstalowaniu CS (Przeinstalowanie systemu (grudzien) ) Mam ping 200-300.. Przed tym miałem 10-20. Internet 8 mb 12-24, 16mb 24-12.

Prosze o pomoc. NonSteam :>

a wykurwiaj.

Opublikowano

Start -> Uruchom -> wpisz "cmd" -> następnie wpisz "ping www.onet.pl" bądź zpinguj inną stronę i napisz nam jakie masz pingi.

Opublikowano

Siema, nie chciałem zakładać nowego tematu dołącze sie. Jestem w Anglii, Internet niby 350 kb/s a przeważnie jest 40 , zpingowałem oneta i pisze ze mam ping 55 sredni a w grze mam 100+ a czasem tak laguje że 800- 1000

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Opublikowano

Na każdym serwerze masz taki ping ? Nie ważne czy jest on polski czy nie ?

Nie na każdym, na jednym mam 100 , na drugim 800 a na trzecim po jakimś czasie mam 60 70, a np. parę godzin później tam gdzie miałem 800 mam 60 do 80

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

goracalaska.jpg

Opublikowano

Wątpię tutaj jak ktoś wyżej napisał, że program CCleaner pomoże, jednak ściągnij i wyczyść wszystko. W dodatku zrób re-install cs'a. No i na razie tyle, trzeb zacząć od podstawowych czynności, krok po kroku i będziemy eliminować wszystkie przyczyny powstawania tego pingu, aż w końcu zorientujemy się co i jak.

Opublikowano

Wątpię tutaj jak ktoś wyżej napisał, że program CCleaner pomoże, jednak ściągnij i wyczyść wszystko. W dodatku zrób re-install cs'a. No i na razie tyle, trzeb zacząć od podstawowych czynności, krok po kroku i będziemy eliminować wszystkie przyczyny powstawania tego pingu, aż w końcu zorientujemy się co i jak.

Już od dawna używam CCleanera i pomaga nawet, tylko na początku ping jest duży a potem maleje na normalny czyli właśnie 60-80 ale po jakimś czasie znowu skacze od 80 do 800 nawet jak cużyje znowu cleanera i w rezultacie czyści jakieś do 20 MB

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

goracalaska.jpg

Opublikowano

Nie używasz w czasie gry jakiś programów typu ventrillo czy coś Ci się aby przypadkiem nie aktualizuje, a może ktoś w danym momencie korzysta jeszcze z internetu i obciąża łącze ?

Opublikowano

NIC. Tylko skype mam włączonego , ale wyłączyłem w nim wszystkie aktualizacje wtyczki itp.Dodam jeszcze że mieszkam w takim miejscu że są jeszcze 4 Domki na około jednego w którym są routery, i ja mam podpięty do lapka kabel, i korzystam jeszcze z bezprzewodowego neta

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

goracalaska.jpg

Opublikowano

NIC. Tylko skype mam włączonego , ale wyłączyłem w nim wszystkie aktualizacje wtyczki itp.Dodam jeszcze że mieszkam w takim miejscu że są jeszcze 4 Domki na około jednego w którym są routery, i ja mam podpięty do lapka kabel, i korzystam jeszcze z bezprzewodowego neta

Czyli jest to sieć osiedlowa tak ? Ile osób korzysta z tego internetu ?

Opublikowano

No nie osiedlowa tak dokońca bo , jest 5 sieci i każdy ma jedną tak jakby ale ona sie chyba w jedną sieć łączy jakoś , a tak to jest 6 osób chyba

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

goracalaska.jpg

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...