Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Moderator][Minecraft.Mpcforum.Pl] - Notrance1

XKosiKredki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś o sobie -

Nazywam się Radek mieszkam w Gliwicach na Śląsku

Mam 16 lat.

Mój nick w grze - Notrance1

Dlaczego ja -

Gram na serwerze w każdej wolnej chwili, minecraft jest moją ulubioną gierką. Zawsze pomagam graczom rozwiązywać problemy, oraz pomagać im w trudnych sytuacjach. W przeszłości miałem już styk z komendami, potrafię ich używać oraz zwinnie się między nimi poruszać. O grze wiem bardzo dużo, gram w nią oraz interesuję się nią od czasu rozpoczęcia alphy, potrafie doradzić nie tylko na czacie ale w innych rzeczach takżę, między innym - pomoc w budowaniu, uporać się ze sprawkami ludzi którzy niszczą ich domy, zalewają go... . Dosyć często widzę jak jakiś gracz przez kilka dobrych godzin prosi o pomoc moda, lub guarda a oni nie mają w ogóle czasu lub ich olewają... . Chciałbym wspomóc w rozwoju serwera oraz pomaganiu, zakładaniu cuboidów swoją pomocą. Karać tych którzy niszczą w nocy a nawet w godzinach popołudniowych domy, projekty innych! Widziałem nie raz ludzi którzy zabawiają się tym ,że niszczą własność innych. Czasami potrzebuje chwili przerwy jak normalny człowiek, ale później wracam do pracy z zapałem! Mam od groma czasu którą chcę poświecić na serwer mpc aby stał się najlepszym, oraz najpopularniejszym serwerem w polsce i pomaganie potrzebującym w trudnych sytuacjach.

Opublikowano

Na NIE , nawet ludzi nie umiesz oszukać i nie świecisz inteligencją a po drugie mamy już dużo osób

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...