Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem Z Połączeniem Z Serwerem/Logowaniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otów wiem, że na forum jest kilka tematów tego typu, jednak rozwiązania, które pomogłoby mi nie znalazłem. Problem polega na niekończącym się komunikacie "Connecting to serwer. Please wait" Przed chwilą kilkakrotnie próbowałęm się zalogować i prawie nic. Po zalogowaniu przechodzi się go momentu , w którym w lewym dolnym rogu wyświetlają się różne zdania. Otóż w 4 z nich zamiast sucsesfull pisze asembly. Może to być pomocne przy rozwiązywaniu tego problemu ?

@Edit:

Zauważyłem jeszcze jedną anomalię na moim komputerze. przy zminimalizowanym ca(podczas nieskończonego ładowania) w menadżerze zadań pisze , że zużycie procesora waha się między 65% do 80%.po wyłoczeniu ca przez zakończ zadanie zużycie spada do 2% do 5%.

Ponik 2012

Opublikowano

Zobacz kazdy serw LOW nikt nie potrafi wejsc daj sobie spokuj napewno jutro bedzie git. A co do moda pisze ze tamten temat zamyka a ten zostawia a kazdy zamkniety wezcie jeden zostawcie i nich ludzie pisza.

@a co do twojego uzycia kompa to CA mozliwe ciagle laduje pliki a jak mamy jakis proces wlaczony to zawsze uzycie procka rosnie ;P

-Ushio.png
Opublikowano

Zobacz kazdy serw LOW nikt nie potrafi wejsc daj sobie spokuj napewno jutro bedzie git. A co do moda pisze ze tamten temat zamyka a ten zostawia a kazdy zamkniety wezcie jeden zostawcie i nich ludzie pisza.

@a co do twojego uzycia kompa to CA mozliwe ciagle laduje pliki a jak mamy jakis proces wlaczony to zawsze uzycie procka rosnie ;P

Myślisz iż przestaną cały czas tworzyć takie same tematu ?

3/4 nawet nie czyta tego co jest na forum -.-

Co do ca chyba coś im się zrypało .

All serwy puste a nie idzie się zalogować

9368_gold.png

Opublikowano

Omek wcale nie all Recruit jest Busy

I jeszcze coś gdy widzicie już wybór serva wciśnijcie enter i da się wejść na alpha ale nie można wybrać pokoju ponieważ widzimy puste okno ale myślę że nexon naprawi to jutro i da jakiś evencik albo nagrode

sidafer.png
Opublikowano
Omek wcale nie all Recruit jest Busy

I jeszcze coś gdy widzicie już wybór serva wciśnijcie enter i da się wejść na alpha ale nie można wybrać pokoju ponieważ widzimy puste okno ale myślę że nexon naprawi to jutro i da jakiś evencik albo nagrode

Myslisz? Fajnie by było jutro Kalike / Black Keya / Event zobaczyć xD Choć ja grałem na +exp i +gp xD Bo wcześniej się zalogowałem :)

Opublikowano

ahhh nasz cały kochany nexon :) Już czasami tak się działo, że nie dało się wbić.....

*a co do jakiejś "rekompensaty" to nie ma co liczyć, przecież nexon zbankrutuje jak coś da ;p

Opublikowano

Ja za to uważam, że dlatego że był EVENT +50% EXP/GP dadzą jakąś nagrodę w rekompensatę... Np. 10x +100% EXP/GP

Opublikowano

nie nie nie i nie dadzą niestety jak nie masz netu ponad 6mb to nie da rady ja dziś normalnie grałem a na rekompensatę nie licz poczekaj do następnego dnia zawsze tak jest jak jest event 50% więcej exp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...