Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Dobrze Zarobic Na D.H ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam witam ;p

jak zwykle to ja noob:D

mam pytanko jak dobrze zarobic na dh na polaku ?

piszcie propozycje .

tylko nie piszcie o eventach bo to wiem :D

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Ale w red nie masz za dużo metkow, a w m2 dużo wiecej zalezy by musial ktoś sprawdzić gdzie lepiej poświecić 1h w red lesie czy w m2 .

matjes4.png

Opublikowano

heh do red lasu niemam zamiaru leciec:D bo wiadomo ze jakis hacker;P

a jaki jest srednio dzienny zarobeek jak sie fuksnie:P?

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Zalezy jakie ceny na twoim serwie co grasz, ale jak poleci pare aur do tego jakieś kd + 4 to jakaś spora sumka będzie.

matjes4.png

Opublikowano

no nie wiem jak tam na eteorze stoi . bo mialem rozkrecic interes za pomoca dh ;P a na eteor nie wchodzilem jakies 2 tygodnie;p

Opublikowano

w red lesie dobrze krasc ja dziisaj posziedzialem 2h w red nie na dh samemu rozwalałem metki u byly 2kamyki nawet dobrze bo czasami przez cala noc nie ma kamyka

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano (edytowane)

o.oooo nie zauwazylem ze dodal drop hacka a dziala? jak tak toooo ide do m2 i zarobie bo mam tylko 105kk a musze 750kk na eq ; D drogie Eq na ninje 65+ ;//

@Jak to na PL działa to będzie jazda wreszcie Global upadnie ; D bo komu bedzie sie chcialo grać ze zlodziejami bo kamer moda uzywa okolo 75% graczy ja tak sądzę po liczbie osob na mpcforum nie licząc tych co graja w co innego xD

Edytowane przez Chyba Klamiesz

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...