Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 Problem 2 Pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż, otwarłem stronę na której był wirus, a dokładniej trojan, miałem avasta. Czy trojan wlazł mi na kompa? To było 1 pytanie. Teraz problem, ściągłęm Combofix, podobne dobre, uruchomiłem avasta wyłączyłem zaktualizowałem, podczas skanowania zawiesza sie na 27 i nic nie robi -.- Teraz 2 pytanie, zrobiłem HiJackThis taki oto kod, jest coś w nim podejrzanego?

To jest ukryta treść, proszę

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Tak jest w tym coś podejrzanego. Na moje oko to trojan dostał się do katalogu z avastem. Na twoim miejscu to zainstalowałbym innego antyvira i przeskanował jeszcze raz kompa.

Opublikowano

Avast to delikatnie mówiąc "gówno"... Zainstaluj coś porządniejszego np. Kasperskiego na 30 dni. Wyczyści ustrojstwa, obędzie się bez formatu (ja mam orginała zakupionego już 3 rok ^^ osobiście polecam, bo jakiekolwiek gówno będzie na pc to wykryje, wyleczy/usunie)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

A w tym kodzie to wir do katalogu się dostał jakiś czy co? A ten combo fix to od 5 miesięcy się tak wiesza na 27 -.- nigdy nie było 28+++

76561198014515809.png