Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Client By Zacharpl Wersja 2

ZacharPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

abcdt.jpg

Witam Wszystkich!

Jak obiecałem client wyjdzie w sobotę a więc wyszedł w sobotę.Mam zamiar robić clienty bez "oczojebnych" dodatków.

Wersja pierwsza już jest. Znajdziecie ją w mojej sygnaturze.No to do roboty zacznijmy jak zawszę od "plusów" i "minusów". I proszę jeszcze wszystkich o niekopiowanie clienta bez mojej zgody.

Plusy

-Nowy interfejs

-Srebne itp. hwangi

-Nowy wygląd skilli

-Nowe ikonki skilli

-Nowe bronie np. nypthon

-Nowe świecenie itemków

-Atlantyda i moby

-Nowy kolor rang.

-Moby w zombi land

-Lv koło nicku na szepcie.

-Lazurowa Woda

-Polskie znaki np.ę ą ć

-Nowy pasek ładowania

-Szmaragdowe stalki, szafirowe stalki..

-No i takie różne rzeczy.

Minusy

-Brak nowych okien logowania.

Od siebie

Według mnie jest to client fajny, wygodny, i taki na którym bym zagrał bo znam się na tym. Jak już wspomniałem wyżej nie ma "oczojebnych" dodatków jak np. w cliencie od Kornela (bez urazy). Ma on dużą wagę z powodu wyglądu skilli bo są nowe dla wszystkich postaci a na prawie każdym skillu jest minka z "Mixu youtube".

Jak narazie to tyle z mojej strony. Dziękuje

Screenshot (zdjęcie)

0204125050.jpg

1234rx.jpg

Download

Wersja z szmaragdami itp. bez nowych skilli:

http://www.megaupload.com/?d=RL591S60

Wersja z nowymi skillami bez szmaragdow szafirów itp.

http://www.megaupload.com/?d=RCTUZUTJ

Instrukcja użycia

1.Ściągasz

2.Rozpakowujesz

3.Ściągasz spolszczenie

4.Wklejasz do clienta

5.Odpalasz przez spolszczenie

6.Logujesz się

Aktualizacje:

-Dodano kolory

-Dodano nową zakładkę "instrukcja użycia"

-Dodano logo clienta!

-Dodano 2 zdjęcie!

Narazie tyle.

Pozdrawiam.

@edit

Pozdro dla dzieci co mnie plusują ;/

76983.png
Opublikowano

ehh akurat te zbroje są najbardziej potrzebne;d

Możesz pobrać teraz bo ta wersja co udostępniłem ma zainstalowane szmaragdy ale nie ma skilli. Jutro wrzuce poprawki.

76983.png
Opublikowano
Jak już wspomniałem wyżej nie ma "oczojebnych" dodatków jak np. w cliencie od Kornela (bez urazy)

A jednak z urazą. Myślisz że tym się wycofasz od odpowiedzialności? Ale ok. Każdy ma swoje zdanie.

Zacznijmy od tego że to nie były skile moje.

Poza tym "oczojebnym" można nazwać te uśmieszki.. Osobiście.. no cóż. Róbcie jak chcecie.

Może napisał być co takiego ciekawego jest w nim aby go wybrać?

korneleknew.png

Opublikowano

poda ktoś link bez spoilera ??? bo niestety nie działa mi opcja zobacz ;/

@down ok thx leci -

Opublikowano

A jednak z urazą. Myślisz że tym się wycofasz od odpowiedzialności? Ale ok. Każdy ma swoje zdanie.

Zacznijmy od tego że to nie były skile moje.

Poza tym "oczojebnym" można nazwać te uśmieszki.. Osobiście.. no cóż. Róbcie jak chcecie.

Może napisał być co takiego ciekawego jest w nim aby go wybrać?

No sory nie chciałem Cię obrazić jeśli to zrobiłem, ale ja tylko mówię co myślę. Mów sobie o mnie i o moim cliencie co chcesz mi to zwisa. Ja tego clienta robię dla siebie , zrobiłem 1 część inni chcieli drugą a więc jest druga.

76983.png
Opublikowano

Witam na tym cliencie sa te Szmaragdowe zbroje ,ale niema Ikon do nich poprostu w eq nic niema a jak zaloze to ja normalnie widze

dało by rade to jakos naprawic / dodac ??

reklama

Opublikowano

Witam na tym cliencie sa te Szmaragdowe zbroje ,ale niema Ikon do nich poprostu w eq nic niema a jak zaloze to ja normalnie widze

dało by rade to jakos naprawic / dodac ??

Ściągasz wersje z szmaragdami czy z skillami a jak nie ma to nie moja wina bo ja mam.

76983.png
Opublikowano

Te Minusy to z zazdrości a client naprawdę fajny. Szkoda że nowy Wygląd skilli nie działa razem z Zbrojami Szmaragdowymi ...

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

ZacharPL pobralem wersje z Szmaragdowymi Zbrojkami all dziala tylko niemam jej Ikony w EQ ://

Masz moze jakas mini łatke czy cuś ?

reklama

Opublikowano

ZacharPL pobralem wersje z Szmaragdowymi Zbrojkami all dziala tylko niemam jej Ikony w EQ ://

Masz moze jakas mini łatke czy cuś ?

No ja niewiem na jakim privie grasz? ja te ikonki mam nawet jak nie wgrywałem. spróbuj kmr moda wgrać.

76983.png
Opublikowano

Te Minusy to z zazdrości a client naprawdę fajny. Szkoda że nowy Wygląd skilli nie działa razem z Zbrojami Szmaragdowymi ...

Ja zbieram minusy a nie plusy. No cóż co zrobisz spróbuje pokombinować z plikami pc2.

76983.png
Opublikowano

Za ikony zbroi odpowiada plik icon . Raczej dużo nie zrobiłeś jak na cliencie iMetin2 v2..

Client v2 jest czysty jak łza -,-

Możesz się mylić z v3 co jest wszystko już zainstalowane (te atlantyda i zombiland)

76983.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...