Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fake Or Not ?

Trip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fake filmik i tyle. Jest "wersja" która "podobno" ukazuje ceny. Lecz to jedynie fake. Samemu wszystko zrobił

ok, tylko jakie miał w tym intencje ? nie dał żadnego linku tylko sam filmik... za dużo czasu ma, czy co ?

@down

ahh, to jednak za dużo czasu ma i fake robi bez dl keyloggera

bezsens ale to nie moja sprawa

@down2

"skrypt istnieje" - a masz go? jak tak to możesz udostępnić ;)

JA

Opublikowano

Trip pokozaczyć każdy lubi :D A taki filmik to 5 minut roboty. Co prawda skrypt istnieje tylko nie pokazuje tych cen w handlu

Opublikowano

OmG . Jakie to stare xD Wierzysz w takie cuda ?? Fejk na sto%, zresztą przyznał mi się kamieniarzyk na gg . Z tego co wiem zmienił teraz nick na Dead by Sunrise i został modem na forum oO.

@Down

Ostatnio trochę się zmieniłem . ;/

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Maggot w pokemona sie zamieniasz? (OmG). Dodam że na kamieniarz istnieje ciągle

@up ileś tam:

\ Dosłownie sekunda szukania w google. Potrzebny jest greasmonkey

Opublikowano

Maggot w pokemona sie zamieniasz? (OmG). Dodam że na kamieniarz istnieje ciągle

@up ileś tam:

Dosłownie sekunda szukania w google. Potrzebny jest greasmonkey

a działa ? :) Czy to tylko do wykonania fake'u ...

JA

Opublikowano

Po chuj pytasz czy dziala, skoro pisalem iz kamieniarz przyznal sam, ze NIE DZIALA!

Opublikowano

Po chuj pytasz czy dziala, skoro pisalem iz kamieniarz przyznal sam, ze NIE DZIALA!

a tak jakoś, marzenia mnie poniosły ;)

JA

Opublikowano

fake ;) nawet mnie w rankingu nie ma

Po pierwsze, inteligencie, kamieniarzyk gra na GE1. Ciebie tam nie ma.

Po drugie nie chwal się kupionymi kontami na allegro bo to nie sztuką nacisnąć "kup teraz" i przelać masę pieniędzy, sztuką jest "wyhodować" takie konto od zera, chociażby na bocie, baranie.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Po pierwsze, inteligencie, kamieniarzyk gra na GE1. Ciebie tam nie ma.

Po drugie nie chwal się kupionymi kontami na allegro bo to nie sztuką nacisnąć "kup teraz" i przelać masę pieniędzy, sztuką jest "wyhodować" takie konto od zera, chociażby na bocie, baranie.

Po pierfffffffffffffffffffsze znafffffffffffffco zobacz na jakim serffffffffffffffferze jest ta pchełłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłka

Po drugie żadne konto na ktore gram nie zostało kupioneeeee kapujesz? baranie.

Ohh przepraszam !! kupiłem konto z golcem z 1lvlem kiedyś na pl2 za 5zł ;( przepraszam już nie będę

jak byś miał problemy ze wzrokiem

Serwer: USA (east)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Po pierfffffffffffffffffffsze znafffffffffffffco zobacz na jakim serffffffffffffffferze jest ta pchełłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłka

Po drugie żadne konto na ktore gram nie zostało kupioneeeee kapujesz? baranie.

Ohh przepraszam !! kupiłem konto z golcem z 1lvlem kiedyś na pl2 za 5zł ;( przepraszam już nie będę

jak byś miał problemy ze wzrokiem

Serwer: USA (east)

hmmm no dobra pomylilem sie

Ale Ty tez zobacz baranie na datę. Wtedy Cię na TOP-ie nie było, w ogóle, co to ma wspólnego?

Zadne konto nie zostało kupione ??

To skąd nagle się wziął generał na ruskim serwerze? Z tego co pamiętam grałeś jedynie na USA jakimś tam i PL2, potem sie zamieniles na jakieś dobre konto na PL1 a niedawno dostałeś na nim bana. A teraz proszę bardzo masz fullke z 48 pp...

Opublikowano

hmmm no dobra pomylilem sie

Ale Ty tez zobacz baranie na datę. Wtedy Cię na TOP-ie nie było, w ogóle, co to ma wspólnego?

Zadne konto nie zostało kupione ??

To skąd nagle się wziął generał na ruskim serwerze? Z tego co pamiętam grałeś jedynie na USA jakimś tam i PL2, potem sie zamieniles na jakieś dobre konto na PL1 a niedawno dostałeś na nim bana. A teraz proszę bardzo masz fullke z 48 pp...

na usa jest taki poziom że w top 700 byłeś mając 11 lvl i grałem tam od początku serwera. na początku top 30 potem nie grałem ale w top 600 byłem, ;) jednak na filmiku mojego nicku niema , no ok mogłem niezauwazyc.

1. dostałem, kto to mowil ze to moje konto ??

2. ta i nadal gram na usa

3. pl2 ban

4. pl1 dostałem za free :) dokładnie to 11 lvl z 14mln urki od rikineda ;)

a zreszta to moja sprawa chyba gdzie i jak latam?

1. na ru to ja tylko statki bije od 16:30 przez 3h ;) wiec sory bo 16:30 jest.

3. pl1 to moje konto (zmieniony email)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...