Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SROKing 1.0.2_1

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Znalazłem w internecie bota o nazwie SROKing, aby z niego korzystać rejestrujemy się na stronie www.sroking.com. Bot jest z fazie testów, dla aktywnych "raporterów błędów" przewidziane są nagrody.

Tutorial być może w przyszłość, nie jestem przekonany co do tego bota ale sądzę nie jest, niebezpieczny.

Najnowszą wersję znajdziecie w dziale: download.

Skan bota: klick.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

Do bota logujemy się hasłem podanym przy rejestracji w bocie. Dostępna jest już dostępna nowa wersja SROKing 1.0.2_1.

Ten bot niema kupowania "universal pill" lol. Proszę bez spamu mi tutaj.

Opublikowano

Nowa wersja bota: http://www.sroking.com/down/SROKing1.0.3_test.exe

Updates :

1. can display sroking info even within the pet's inventory (purple color )

2. bot is smart enough to take return scroll from pet's inventory and then use it

3. fix bug which if your wearing equips are all "blue" equips, bot may not auto repair them

4. Optimize the attacking logic, eliminate the cases which bot stuck by locking on certain mobs

P.S według tego co przeczytałem na ich forum to będzie płatny ale nie wyczytałem kiedy xD

Sig.png

Opublikowano

bardzo szybki botek:) nie zacina sie na skałach nie to ca agbot:/ ogolnie polecam bocika szkoda tylko ze nie dobija mobka jak podetnie go

szkoda tez ze nie ma jakiegos milimalizatorwa wbudowanego alla loader

Admin Cienia
Opublikowano

@up, okno samo się pomniejsza, u mnie bynajmniej przy włączaniu bota minimalizuje się.

Admin Cienia
Opublikowano

Gdy używałem srproxy + agbot + loader, to przy minimalizacji procesor szedł 1/2% a przy tym bocie jest to 50% i nie wiem dlaczego ale zużycie pamięci fizycznej wzrosło o 56mb.

Opublikowano

Ja ma taki problem moze ktos bedzie wiedział o co z tym chodzi. Gdy sam dojde na spota dam start bot idzie fajnie, zrobi reporta do miasta wróci na spota expi pare min i stoi w miejscu i juz nie expi ? Wie ktos moze o co chodzi ?

Opublikowano

próbowałem z loaderem odpalić i udało sie po wisaniu /min zuzycie procka nie spadlo tak samo ramow szkoda bo nie da sie w inne gry grac z botkiem

możne twórcy w przyszłości zrobią coś z tym

pasowałoby zrobic tutak na temat tego botka:)

Admin Cienia
Opublikowano
próbowałem z loaderem odpalić i udało sie po wisaniu /min zuzycie procka nie spadlo tak samo ramow szkoda bo nie da sie w inne gry grac z botkiem

Gdy bot będzie odrobinę stabilniejszy i ubrany w więcej funcji, tutorial oczywiście się pojawi.

Opublikowano

Czy ktoś go testował??-działa?-ym ja nie moge teraz testowac bo mialem format i mi sie pobiera dopiero silkroad i dlatego pytalem czym sie rozni legend od normalnego.

Admin Cienia
Opublikowano
Czy ktoś go testował??-działa?-ym ja nie moge teraz testowac bo mialem format i mi sie pobiera dopiero silkroad i dlatego pytalem czym sie rozni legend od normalnego.

Działą i to doskonale, choć wiadomo że oprogramowanie na tak wczesnej fazie rozwoju zawsze ma jakieś bugi.

Opublikowano

czyli mozna uzyc jakos mc? i bocic 2 charami na raz? prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

czuje ze mini sporo czasu zanim bedzie płatny no chyba ze twórcy wniosą szybko poprawki i będzie lepszy od sbot czy isro jak narazie jest fajnie ale bez fajerwerków troche nie podoba mi sie ze procek chodzi ma 30% i 350ram ciagnie:/ szkoda bo można byłoby w cos innego grac :)dobtiak tak samo nie działa nie ma autoparty i nie wiem jak ustawic co ma chowac do depo bo jedynie iteny z blue chowa ciec

Admin Cienia
Opublikowano

@up: ustawienie co ma chować do skrzyni jest równie proste jak włączenie bota, popatrz w bocie uważnie, czytaj i zobaczysz co musisz zrobić.

Opublikowano

A co zrobić żeby wracał koniem na spot ?

@down

ok miałem tak zaznaczone ale można powiedzieć ze zaznaczyłem mu droge gdzie ma iść i nie zrobił repota i pewnie dlatego tez nieodpalił konia.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Zakładka Supply -> zaznacz Back bot by horse

Ma pare bugów nie zawsze chowa wszystkie itemy do storage lub nie sprzedaje w npc

Opublikowano

Już się biorę za tutka (Może tym razem ktos podwiesi nie tak jak ostatnio)

Pozdro już robię

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Admin Cienia
Opublikowano

@up: Ja również robię, który będzie lepszy to się podwiesi.

Opublikowano

a jak sprawuje się w cave? Bo nowy agbot na otwartym terenie działa idealnie (przy dobrym spocie...), jednak w cave ma problemy ze zbieraniem itemów i zaznaczaniem moba najbliżej nas (często leci na drugą stronę pokoju...).

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Jest jakaś możliwość, żeby recovery division w nim zaczął działać ? Jak sie ma sube clera to to własciwie najważniejszy buff.

Admin Cienia
Opublikowano
Chodzi o to, że bot nie łapie recovery division w liście skili, a nie, że nie wiem jak broń zmienić.

Przeczytaj ten temat a na pewno zadziała. ;]

Opublikowano

nieogarnaim ludzi co pisza ze expi troszke szybciej niz agbot ;] jak nie umiesz agbota ustawic to expi wolniej proste ;] ja po zabiciu jednego moba do drugiego biegne itd itd wiec ja nie narzekam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...