Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Kupić Koledze Na Urodziny?

Miley8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co kupić koledze na urodziny? Dodam, że kończy 15 lat.

Imprezka o 16:00 więc spieszcie się ;)

Yo!

Opublikowano

Wódka,piwo, lalkę do dymania albo daj mu kasę niech sam coś sobie kupi

Ja osobiście wolę dostać np 30zł do ręki niż jakiś prezent za 30zł

s2c77Oa.png

Opublikowano

Imprezka=%% co za tym idzie, jak nie ma za dużo kasy to kup mu litra i będzie bardziej zadowolony niż z jakiegoś zestawu kreślarskiego czy innego badziewia xD. Taka drobna filozofia :D

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Jak słucha rapu, kup rap płytę.

jak jest no-life kup jakis dodatek do gry.

Albo po prostu daj jakoś ładnie zawinięte 30/20zł.

Wódka, piwo, lalki chyba raczej na 8-nastke -.-'

09071535498836998897.png

Opublikowano

hmmm... Kup mu jakąś koszulke i finał albo powiedz mu że prezent potem mu dasz i np. zamów koszulke z komiksów jak lubi je. Jeśli nie lubi to weź się go spytaj czy idzie z tobą chlać i kup mu z 5 browców dla mnie to by były najlepsze urodzinki. Wg. mnie to ta druga opcja lepsza :).Albo kup mu 1G to chyba ci styknie z 50 zł i idzcie sobie pojarać Ganje ale najpierw poszukaj kogoś kto ma...

Opublikowano

Jeżeli jesteście starsi od niego to kupcie mu Jack Danielsa, za ~100zł kupisz 1L. Wtedy na imprezce sobie wypijecie trochę, a to na prawdę zacny trunek ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Kup mu giere na kompa, na koszulke to chyba raczej za późno bo by trzeba taką fajną na allegro zamówić...Albo pendriva jakiegos nie wiem cos z tych rzeczy.

Yellow Viper,nie ma czegos takiego jak kondony.Naucz się pisać.Są kondomy a nie kondony...

Dopalacza jakiegos xD

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Wy to jesteście geniusze ! Dla gościa co kończy 15 lat wódkę lub inny mocny alkohol ?! Co wy chcecie mieć pokolenie młodych alkoholików ? Idioci ...

Ktoś podał 1g trawy, no ładnie.

238626.jpg]
Opublikowano

Najlepiej będzie jak mu dasz trochę kasy. On będzie wiedział na co wykorzystać(potrzebne rzeczy) i pieniążki się nie zmarnują :) .

Ewentualnie jak ma jakieś hobby, np.: zbieranie figurek to dokup mu coś do kolekcji.

Wy to jesteście geniusze ! Dla gościa co kończy 15 lat wódkę lub inny mocny alkohol ?! Co wy chcecie mieć pokolenie młodych alkoholików ? Idioci ...

Ktoś podał 1g trawy, no ładnie.

W końcu to jest jedyny taki dzień w roku, więc można zaszaleć ;) BTW. ja bym był zadowolony :P

Opublikowano

:/ Widze, ze niektorzy na forum to niezle debile .... Proponowac 15latkowi alkohol , lalke do sexu , kondomy, moze jeszcze trawka i papierochy ?

Naprawde wyrasta nam pokolenie totalnych idiotow, ktorzy probuja udawac doroslych a sa gowniarzami nie wartymi spluniecia.

Jesli chodzi o mnie to ja proponuje koledze :

- dać pieniądze jakos ciekawie zapakowane . Przydadza mu sie moze brakuje mu do czegos by kupic :).

- dać mu jakas ciekawa koszulę .

- kupic mu ciekawa gre komputerowa

- jak znasz jego hobby i nie jest zbyt drogie to kup mu cos zwiazanego z hobby jestem pewien, ze sie ucieszy.

jqeuR.png

Opublikowano

Kondom zawsze się przyda! Będzie miał chociażby na 8-nastkę, albo na urodzinkach będzie jakaś ostra laska to się paczuszkę zużyje. Tak jak tam jakiś uper napisał że raz na rok można zaszaleć.

Opublikowano

@offtop@up właśnie Gdzieś se zbunkruje i będzie miał na czarną godzine jak z kumpelą będzie się uczył ^^

@edit a co do tego grama to nie jest wg mnie zły pomysł...

Opublikowano

Ale wy jesteście pojebani ...

Kurwa mać dzieci rasty niedojebane ...

1G marihuany nie no pozdro pomysłu :)

Alkohol ?

Do kościoł bezbożniki ...

18 lat nie skończył tak ?

BTW. Kup mu jakiś dojebany na maxa kubek , albo coś :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...