Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Mode?

matix234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Siedzę sobie dziś na International i zaciekawił mnie jeden room. Tryb jego rozgrywki to Hero Mode napisanay na fioletowo. Niestety nie dało się wejść do rooma ponieważ był na hasło. Znalazłem w google że jest to tryb który ma zostać wprowadzony w patchu wraz z Chapter3 lecz z tego co wiem takiego patcha jeszcze nie było... Co to może być? Czyżby admini testowali ten tryb, ponieważ zostanie niedługo wprowadzony? A może to jakaś hackerska sztuczka? Wypowiadajcie się ;]

Opublikowano

trza było zrobić ss'a bo na takie puste słowa nikt Ci nie uwierzy .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Najpierw udowodnij swoje słowa Screenshotem :) Faktycznie możesz mieć rację ze względu na to że niedługo może mieć miejsce aktualizacja. Są dwie proponowane daty: 7 luty (jako czwarta rocznica powstania Warrocka) i 14 luty (jako walentynkowy event), i jutro (zapewne będzie jakoś nowa broń w MarketPlace i może wejść update). Trzeba czekać ;)

Opublikowano

Wydawało mi się,że do Hero mod jest jakaś wybrana mapa .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Teraz parę słów wyjaśnienia. Status gry jest nadawany przez klienta, nie możliwością jest aby zwykły użytkownik zmienił status gry z np. 'Explosive' na 'Hero Mode' ze względu na to że nie ma tego w opcji gry (nie jest uaktywniona). Najpewniej to właśnie administratorzy testują ten tryb dla naszej wersji gry ;) jeśli pozwolisz założę temat na GamersFirst Forum z wykorzystaniem Twojego zrzutu :)

Inne forum musiałem usunąć RMCF21902

Na razie trwa duże zamieszanie, i komentarze są bardzo mieszane. Trzeba oczekiwać na oświadczenie administracji ;)

Opublikowano

Hero Mode ma wszystkie mapy do wyboru ja w koreancu grałem nawet na marien w hero :D a co do ssa widze że hero mode jest ciemniejsze (nie da sie wejść) a play dotonbori 3/4 nie WTF?

Opublikowano

Kłótka jest podświetlona na biało co oznacza że room jest zabezpieczony hasłem. Grałeś na koreańcu? Jaki kolor ma tryb? Taki jak tu, fioletowy?

Opublikowano

Ten tryb to jest taki , że zbiera się skrzynki z różną zamianą w potwory i się nimi walczy np.zombi z czymś innym.

Grałem kiedyś w takie coś.

Nie wiem czy to na pewno to ale chyba o.O

narutosygn.jpg
Opublikowano

ej zip nie zmyślaj bajek bo tam sie nie zbiera skrzynek i nie zamienia się w żadne zombie więc kurwa nie nabijaj postów i ogar a hero mode ma kolor fioletowy na koreancu

Opublikowano

Tak jak napisał kolega Football-Supers Admini testowali ten tryb :) . Z nieoficjalnych informacji wynika że ten tryb wejdzie w najbliższym patch'u. Pzdr

Opublikowano

7 luty to najprawdopodobniejsza data wprowadzenia najbliższej aktualizacji ze względu że na to że nasza wersja Warrocka czyli 'International' została uruchomiona 7 lutego 2007 r. czyli niespełna cztery lata. I jeśli administratorzy testowali ten tryb to całkiem prawdopodobne że zostanie dodany - Hero Mode + event do niego :) Aktualizacji można się spodziewać w nocy z niedzieli na poniedziałek, lub z poniedziałku na wtorek ze względu że nocą obciążenie serwerów jest mniejsze i będzie można rozłożyć obciążenie równomiernie ;)

Opublikowano

A wiecie na jakiej zasadzie bedzie ten tryb rozgrywki "hero Mode" ?

Zostana wprowadzone specjalne umiejetnosci.

http://www.youtube.com/watch?v=sSgcyb7Ft_c

1373662483-U83583.png

Opublikowano

dźiwne trohe zapowiadają "big ubdate" testy nad hero mode sąhero mode już jest przy któreś aktulizacji przyokazji wsadzili i już ale nie jest hero mod aktywowany a co do tej "big ubdate" pewnie chodzi im o uaktywnienie tego i dodaniu jakiejś mapki ; )

ZBIERAM -

Moje Posty

50 [x]

100 [x]

150 [x]

200[x]

Mój 1 Tut

Jak kupić premke za sms (tańszy sposóB)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...