Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Saint Seiya - Przygoda Wzywa Nas

Saint Seiya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Userów MPC Forum.

Na wstępie chcę odrazu poinformowac iż jestem 20-latkiem o poważnym charakterze z szeroką gamą projektów jak i wyobrażnią .Dlatego Chciałbym aby osoba ktora to czyta była tym zainteresowana i mogła wypowiedzieć swoje zdanie na ten temat i pomóc mi w tym.

Jak sama nazwa servera wskazuje "Saint Seiya" inaczej " Rycerze Zodiaku" będzie odniesieniem własnie otóz do tej Mangi/Anime.

Każda klasa będzie posiadała dla siebie szczególne kolory zbroji , takie jak w/w Mandze/Anime

195195177049252baf83745.jpg

Zapowiada sie ciekawie ?........

Na serverze był by 103 lvl maxymalny.

Levele 30 , 70 ,100 jak i 103 dawały by nam specjalne bonusy ( dotyczace naszych atrybutów ) + Bedą do kazdego lvla specjalne questy.

Zamiast Zbroji Czarnej Stali - Bedzie tym razem Złota Zbroja Rycerza ( bedzie miała ona specjalny kolor Złoty)

Nie kupimy tej zbroji , bedzie mozna ja tylko zrobić. Ze wszystkich Potworków bedzie powiedzmy 0.10 % na to ze wydropimy specjalny item : 12 Znaków Zodiaku ( 12 sztuk)

i zeby polepszyć ową zbroje bedzie nam potrzebny do tego Gwiezdny Pył ( 1 sztuka )

Raty były by wieksze od Metin2.pl

Drop x2,35

EXP x2,15

Ulepszanie Iteków u kowala - Bez ulepszaczy , bedzie poprostu potrzebna wieksza ilosc gotówki ( zamiast 1.000 to bedzie 3.000 ) +3 100%

Skille były by edytowane , Textury i kolory i wiele innych rzeczy

Moim zdaniem pomysł świetny i do Zrealizowania. Ale potrzeba Ludzi Chetnych z Motywacja i gotowoscią do pracy ów tego projektu.

Start Jest PRZEWIDYWANY na koniec lutego/poczatek marca

( wszystko zalezy od tego jak ludzie beda wspolpracowywac ze soba )

Proszę Pisać Komentarze i Opinie .

W razie kontaktu i więcej informacji GG : 2782485

Opublikowano

16. Każda zapowiedz ma mieć w sobie konkretne informacje tj. Data startu serwera,Nowości,ciekawostki itp.

chodziarz w przybliżeniu

1h na dodanie

EDIT

Closed!

mój błąd już otworzyłem. ale proszę dodać te informacje do tematu.

Opublikowano

Ja osobiście nie wejdę za kłamstwa zawarte w zapowiedzi...

Zapowiadasz serwer, a nie masz jeszcze ludzi? No proszę,

Do zamknięcia

@EDIT:

Nie masz 20 lat oszuście

• Dodaj nową pozycję...