Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. wbiłem 52lvl załatwiłem sobie kozackie eq. ładnie rozwinołem skille i wyjechałem na wakacje. powiedziałem zaufanemu koledze, ze dam mu passy bo wyjezdzam na całe lato a niechciałem zmarnować astral board. na koncie miałem 4kk. gdy wruciłem z wakacji na koncie było jakieś 1kk500k i ek smium +0 bez zadnych bonow. kolega sie upiera ze on wbił 10lv i załatwił osmium (za moje pieniądze przypuszczam) i chce zebym mu dał odnowa passy i oddał osmium eq bo mówi "kolega mi wydropił". to ja mu odpowiadam

-udowodnij to ci oddam.

on nie ma zadnych dowodow, do tego jest mniej kasy na koncie i zadne qesty nie porobione a no mi graozi ze powie GMowi ze niechce mu dac osmium. moge dostac za to bana?

DAJ + TO NIE BOLI.

Opublikowano

Nie nie możesz, ale jeżeli nie oddasz mu itemków to wyjdziesz po prostu na świnie. Osmium +0 to gówno.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie dostaniesz za to bana , szybciej on by dostał za zawracanie dupy adminom że tak powiem , chodź jakby się dowiedzieli że dałeś komuś passy mógłbyś dostać bana uznali by to tak samo jak np sell konta, ale raczej w to wątpię .

Myślę że temat do zamknięcia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...