Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Net Framework A Dokładniej Aktualizacje I Strona Microsoft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo nie wiedziałem gdzie to napisać w dobrych programach ,ale tam nic takiego nie było więc pisze tutaj.Otóż mam problem strona microsoft.com mi się nie wczytuje(nawet się nie włączy) a aktualizacje same się wyłączają jak je włączę to strona mi się wczytuje ale nie da się nic pobrać po chwili aktualizacje się znów wyłączają i strona nie działa.A potrzebuje ten program (net framework) jak sciągne instalkę to musi pobrać ze strony microsofta(i sie nie da pobrać całej instalki).Za pomoc oczywiście + i 5 i satysfakcja z powodu pomocy :).Mam oryginalną wersje windowsa XP.Trochę może niezrozumiale napisałem ,ale mam nadzieję że się rozczytacie :).Nie będę się rejestrować na tamtym forum komputerowym powód nie chcemisie...:)Myślę ,że i tak tu są <chyba> niektórzy którzy pomogą mi lepiej na mpc niż na tamtym forum

Opublikowano

program bez problemu sciągniesz ze stron microsoftu

może to problem tylko po stronie przeglądarki albo proxy jeśli masz takie włączone. wyłącz proxy w przeglądarce albo ją zmień na czas pobierania instali na inną

jesli nadal nie wczyta stron , np w firefoxie to pozostaje tylko wina ISP i u nich pytać czemu masz problem z netem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up zmienienie przeglądarki nic nie pomogło :/ strona się nie wczytuje a używałem przeglądarki google chrome i właśnie zmieniłem na opere i też nic nie pomogło :(.

Opublikowano

No to masz wirusa. Jest pewien wirus, który blokuje dostęp do stron antywirusów i microsoftu. Jeśli masz jakiegoś antywirusa na kompie to zapuść skanowanie. Ewentualnie idź do kogoś i sobie ściągnij antywirusa (o ile uda Ci się go później odpalić)

Opublikowano

@up wole se formata zrobić dzięki + dostaniecie za pomoc topic można zamknąć ,ale jak np po formacie to też mi nie działa microsoft :/ ,a jak włącze aktualizacje to all działa.

Opublikowano

To jest maly wirusik pewnie na virustotal i stronki producentow antywirusow nie mozesz wchodzic, pobierz i uruchom combofix niech przeprowadzi skanowanie, ewentualnie flash disinfector lub conficker removal tool.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

wejdz do katalogu \WINDOWS\system32\drivers\etc i skasuj albo edytuj sobie plik hosts jedyny wpis jaki tam powinien być to

To jest ukryta treść, proszę

wszystkie inne z adresami jak masz wykasuj

i dodaj te :

To jest ukryta treść, proszę

i jeszcze jedno , instalka windows update wywala kod błędu ( np : Błąd 0x8024400D itp ) , podaj go

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@robem all działa temat do zamknięcia pomogło dzięki nuclear'owi i combofix'owi ,ale i tak all dostaniecie + i 5 :)