Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solo+Pysk Jak Foka = Policja

jargen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ło kuźwa, jak będę miał dzieci, poproszę Cię o napisanie dla nich kilku bajek.

Opublikowano

Mówię serio. Gość ma zawiasy. To było w 1 gim a ten co dostał kosą chyba w 2 albo 3 ale nie wiem.

@EDIT: A poszło chyba o dziewczynę.

13/14latkowie dostali zawiasy? xD

MPC mnie rozbraja

Opublikowano

omg, kolejny debilny temat.

co o tym mamy myśleć? powiem tylko tyle, że ten temat jest nie potrzebny.

a te bajki w kieszeń schowaj " pro fajterze ".

pozdrawiam,

Hejter się znalazł od siedmiu boleści... Może i to prawda ,ale nie wiem bo go nie znam...

futureteam1.png

Opublikowano

13/14latkowie dostali zawiasy? xD

MPC mnie rozbraja

No serio. Może nie takie "zawiasy" jak w sądzie ale wiem że jak będzie teraz jakaś bójka z jego udziałem to do poprawczaka.

Opublikowano

No serio. Może nie takie "zawiasy" jak w sądzie ale wiem że jak będzie teraz jakaś bójka z jego udziałem to do poprawczaka.

to się nazywa kurator ...

Opublikowano

No w sumie tak :) Ale to takie "zawiasy".

Nie, to nie są zawiasy.

Kara = zawiasy + nowe przewinienie.

Kurator = nadzór.

Gz.

@Down

Kuratora wcale nie trzeba mieć za coś niezwykle specjalnego. Może to być bójka, złe wyniki w szkole, jako zaniedbane dziecko, papierosy, alkohol.

To stosunkowo mało, jak ja jeszcze chodziłem do gimbazjum to co najmniej 15% uczniów miało kuratora :)

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Nieletni nie dostaja zawiasow -.-' . Jedynie nadzor kuratora... albo poprawczak...

Co do tematu to brak słów. Autor powinien zaaczac pisac bajki dla kultury JP na 100% by poczuć się pro mastahem. Mnie nie jara taka bajeczka i watpie by koles to osrał. Bo jesli nawet osrałby to rodzice by Ci nie puscili tego płazem ;) . Jak nie on to rodzice albo nauczyciele. Dla mnie to marna prowokacja bo tylko idiota by sie tu pytal co kto sadzi o twojej bijatyce. Poczuj sie jak Bruce Lee kurwa! Wejscie smoka, ze ja pierdole az mnie wgniotlo w fotel .

jqeuR.png

Opublikowano

Oczywiscie no jasne ! Lewy sierpowy ! Prawy ! Prosty ! I k.o. Nastepnym razem jak bedziesz grac w gry typu '' Szkolne bitwy dzieciakow '' to prosze nie przenos tej gry na swiat realny bo to nikogo raczej nie interesuje =/ Wg.mnie to ty dostales po japie i temat zalozyles pewnie w celu dowiedzenia sie co mozesz zrobic kiedy ten koles cie pobil : ) Powiem ci tyle : Chodzenie na obdukcje jezeli zgodzisz sie na walke to najbardziej frajerska rzecz jaka moze byc. Przyjmujesz walke i masz pelna swiadomosc tego ze mozesz stracic zeba lub zlamac nos a ty chcesz biegac po obdukcjach jak jakies dziecko ktore nie wiedzialo co robi? Nastepnym razem jak ktos bedzie cie klepac to wsadz sobie poduszke do buzi moze mniej bedzie bolec.

Opublikowano

Nieletni nie dostaja zawiasow -.-' . Jedynie nadzor kuratora... albo poprawczak...

Co do tematu to brak słów. Autor powinien zaaczac pisac bajki dla kultury JP na 100% by poczuć się pro mastahem. Mnie nie jara taka bajeczka i watpie by koles to osrał. Bo jesli nawet osrałby to rodzice by Ci nie puscili tego płazem ;) . Jak nie on to rodzice albo nauczyciele. Dla mnie to marna prowokacja bo tylko idiota by sie tu pytal co kto sadzi o twojej bijatyce. Poczuj sie jak Bruce Lee kurwa! Wejscie smoka, ze ja pierdole az mnie wgniotlo w fotel .

+1

Opublikowano

Zastanawiałeś nad tym, aby nie rozpocząć swojej kariery jako bajkopisarz?

Na posadę wyższą niż bajkopisarz w gazetce szkolnej nie ma co liczyć. Nawet w takiej gazetce to opowiadanie znajdzie się w sekcji "Bujna wyobraźnia czytelników".

EDIT:

JEAJEAJEAJEAJEAJEA! 900 POSTÓW! LEFEL AP! JEDZIEM DO TYSIONCA POSTUFF!

Opublikowano

ja pierdole kurwa mać, co to już na tym forum nie wymyślicie -_-

Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani !

Opublikowano

Na posadę wyższą niż bajkopisarz w gazetce szkolnej nie ma co liczyć. Nawet w takiej gazetce to opowiadanie znajdzie się w sekcji "Bujna wyobraźnia czytelników".

EDIT:

JEAJEAJEAJEAJEAJEA! 900 POSTÓW! LEFEL AP! JEDZIEM DO TYSIONCA POSTUFF!

Zapomniales o takiej gazecie "FAKT" ona kocha bajkopisarzy wiec moze sie zalapie na prace u nich.

jqeuR.png

Opublikowano

Zapomniales o takiej gazecie "FAKT" ona kocha bajkopisarzy wiec moze sie zalapie na prace u nich.

Nie wezmą go. Zbyt niski iloraz inteligencji i totalne zero realizmu. Chociaż patrząc na tematy w Fakcie typu: Kurz chciał Mnie zabić, "Pobił matkę Kiełbasą krakowską" i nieśmiertelne "Nie mogę spać bo trzymam kredens", myślę, że na okres próbny by go wzięli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...