Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi] Blackminecraft

DzikuPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

all dodanie ale serwer ma mały problem o nicku - suchy3

Nie, server ma problem w stylu: ,,wytykasz bledy adminowi lub jego koleżkom (nawet jak masz racje)= BAN"

@down napisałem, że koledzy admina robią rażące błędy. dostałem kicka. Potem to się powtórzyło i poleciał ban.

Opublikowano

Suchy pozdr. dla cb. Może i masz te swoje 17 czy ileś lat ale jakiś niedorozwinięty jesteś. W sumie to moja siostrzenica mądrzej gada od ciebie, chociaż ma 9 lat. No ale trudno jeżeli takie istoty chodzą po tym świecie...

Opublikowano

Suchy pozdr. dla cb. Może i masz te swoje 17 czy ileś lat ale jakiś niedorozwinięty jesteś. W sumie to moja siostrzenica mądrzej gada od ciebie, chociaż ma 9 lat. No ale trudno jeżeli takie istoty chodzą po tym świecie...

Cóż. Gratulację dla siory. Ty również nie błyszczysz. Jak admin chce grać tylko z kolegami z klasy to po co wstawia dane servera na forum?

Opublikowano

Yyy... admin nie gra z kolegami z klasy. Wszystkim jakoś się podoba server , tylko ty masz jakiś problem... Czepiasz się młodszych jak ch** , przypomnij sobie co było kilka lat temu jak ty miałeś z 12 lat.

Opublikowano

To probowalem pisać poprawnie po polsku. Typek robi podstawowe błey i lecą bany za ich wytykanie

@down moze powiesz dokladnie za co, bo nie przypominam sobie zebym klął zanim dostalem bana/kicka?

@edit czyli nie wiesz za co, ale nalezalo sie? piszecie jakbyscie w pierwsze urodziny dostali kompa i napie*****li w klawe jak idzie a to mi sie nalezał ban? idz sie dalej bawic klockami

Opublikowano

Pisałeś że mnie dodałeś a jak prubuje wejść to pisze że nie mam mnie na whitelist O_o

wiec napisze jeszcze raz:

Proszę o dodanie nick: mienso

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...