Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wymagania Systemowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!! Mam pewien problem, a mianowicie mam cholerne lagi na Metinie ( prywatne serwery, globalne i wgl na wszystkich gierkach mam lagi ) .

I stąd moje pytanie... Czy jest to wina mojego internetu, czy mojego zajebiaszczego sprzętu. Potrzebuje dobrego "majstersztyka". Oczywiście za odpowiedź, która mnie usatysfakcjonuje ( że tak powiem xD. ) będzie +++++. ; )

Mój sprzęt i necik:

Internet:

Download: 1.49 Mb/s

Upload: 0.50 Mb/s

Ping: 35 ms

System:

Microsoft Windows XP

Home Edition

Wersja 2002

Dodatek Service Pack2

Komputer:

Intel ®

Pentium® D CPU 2.66GHz

2.67GHz, 960 MB RAM

Karta graficzna:

Nazwa - ATI RADEON XPRESS 200 Series

Pamięć - 256.0 Mb ( aż się sam załamałem jak to zobaczyłem -,- )

Bardzo proszę o podanie czego mam kupić i w jakiej jest to cenie. Pozdrawiam ; )

Opublikowano

Dużą rolę gra tutaj internet oraz ilość pamięci ram. Net powoduje Lagi i zacięcia szybszy na pewno by to rozwiązał, myśle ze 5mb/s starczy :) Co do ramu, to lepiej kup już new kompa... jeśli nie masz kasy to dokup z 2GB, ceny Ci nie podam bo nie wiem jakie DDRy to są...

Q4iKmxa.gif

Opublikowano (edytowane)

Ja mam takiego neta troche słabszego ale lagów nie mam żadnych wszystko chodzi wszystko gra :D. Problem może być z wirusami lub mniej szkodliwymi ale spowalniającymi to tak zwane "niechciane aplikacje" to typ wirusów ale słabe antyviry nie wykrywają. One powodują że komp ci się muli lagi w grach itp..... Spróbuj przejechać system tym programem : http://www.przyspieszkomputer.pl/?affid=januszppc&k=przyspiesz%20komputer albo ewentualnie zrób formata windowsa.

Edit1:Ja mam 256 mb ram i spoko jest

Edytowane przez KnBoss

Dawajcie minusa -

chinski metin http://www.megaupload.com/?d=Y2BJY17G

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...