Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Instalacja Portów Freebsd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze

Mam taki problem zainstalowałem FreeBSD jak w TuT pisało że się udało to zamknołem krzyżykiem , dobrze ?

I patrze teraz 2. Instalacja portów pisze aby się zalogować na ROOT wszedłem na VMware i doszło samo do loginu : wpisuje ROOT

ale prosi o password wpisuje swoje hasło co dawałem przy instalacji FreeBSD nie działa to mcncc.com też nie działa jakie jest hasło ?

Jak wpisuje hasło to wyskakuje Login Incoret coś takiego może mam podać swój login ale w TuT pisze ROOT ?

Za pomoc Plusik i 5 ;)

A tak ps. to co w tym VMware co się dawało na początku to co to było te Ramy bo pisało że u mnie najlepiej 250 a mam 2GB ale nie ruszałem tego ?

Jak co biorę z tego TuTa : http://www.mpcforum.pl/topic/140267-mega-tutorial-jak-postawic-od-podstaw-serwer-metin2/

mpcuser.jpg

Opublikowano

Pomoże ktoś ile się można męczyć z tym serwerem najpierw stawiam na roocie , aryman teraz to pobieram od rana robię to FreeBDS od rana i teraz utchnąłem na tym już 3h idzie chociaż napiszcie jeżeli się domyślacie o co chodzi ...PROSZĘ !

mpcuser.jpg