Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim Zagrać Bodym 65 Czy Daggerem 43?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Więc moje pytanie zawarte jest w temacie.Bodym B.Dobrze mi się gra,lecz mam na nim b.slabe skille.eq takie:Boga+9 z kd+3,żelak+9,lwia tarcza+9,ebo+9,buty naszyjnik+1500 hp,bransa 1000hp.,nimfa+9,rib+9. Militar

Na daggerze mam 43lv i skille tez m4 (zasadzka wirujący) a z eq to mam tylko: zbr na 34+9 z kd,koziki+9,półtoraręczny miecz+9 z kd +3.

Gdybym sprzedał eq z wojownika myślę ze mialym ok. 2kkk+ na eq dla ninji. Na Ninji mam 1lv konia bo z początku expilem tylko solo "z buta". Prosiłbym o podpowiedź kim lepiej zagrac.Ku na Bodego najdroższe,na ninje niezbyt. Jeżeli miałbym zagrac tym Daggerem,to gdzie szybko wyexpic 65lv? (smocze noże).Za Pomoc Dam "+"/"-"/ Z góry dzięki za pomoc. :)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Zależy wszystko od tego na czym Ci zależy czy PvP czy EXP. Jak PvP to sellnij EQ i kup ABS będziesz kosił, podciąg skile i exp na BO powoli ninią się nie ma co śpieszyć do V2. Spokojnie dolurasz na 54lv chyba że sam dasz radę EXPić. Body to cudo do EXPa ale szkoda nim grać jak nie dasz rady zarobić dziennie na Aure.

Ja bym wybrał NINIE!!:D

Opublikowano

Pewnie że body.Żeby wbić 65 z tego lvla to minimum z 1-2 miesiace,a ninje wcale taki pro jak body nie jest;].Ja bym polecał bodego,a o skille sie nie martw przeciez masz eq w miare pro to się tym nadrobi.Z całym szacunkiem wybierz BODY'ego

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

w 14 dni wbijesz spokojnie 70 ninja jezeli sprzedasz eq z woja :)

Sellnij riba/boga/nimfe/zelka . Z 1,5kkk będzie to okurat 500kk na dobrego jelona itp . Poli wbijaj na 1 kupuj marmury i lecisz do V2 :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sellaj te śmieci z woja ( zostaw itemy z max pz. ) kup jelonka +9 z wysokimi śr +30 poczytaj pare ku polimorfia, i na v2 z jakimś buffem 25-35 % . Woja na allegro sellnij i kup se tam yangi w miare możliwości oczywiście ;] Wbicie lvl konia to nie takie trudne , więc wszystko na lajcie ;)

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

ja bym wybral NINJE na poli w v2 jest boski kupisz jelonka sr +30 poli G-P i w tydzien doexpisz minimum do tego 65 radze taki zestaw : buffek 30+ zbrojka 1,5-2k hp tarcza 10 na odbicie /blok buty/naszyjnik z hp 1k+ wystarczy i oczywiscie pierscien expa z is (w poradnikach darmowe sm powinienes przynajmniej 50 sm dziennie wyciagac) .

pozdro i sukcesow zycze :)

Opublikowano

Ja ci polecam tego Bodego,

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...