Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram na s1 mam woja body :

dmgbr.jpg

I nie wiem gdzie dropić itemki żeby kasa leciała gdyż w m2 dużo ludzi nawala metki a na pustyni troche słabo mi idzie nie próbowałem z tym ribem gdyż kupiłem go za 810kk przed chwilą . W nocy śpię więc łowie małże na fiszbocie mam bufa 50lvl skile m2 po 25% .

I ewentualnie co zmienić w eq żeby można było coś zrobić

P.S zostaje na 35lvl do Wielkanocy więc lvl up nie wchodzi w gre

Opublikowano

Na monku nie ma debili czyli klik1 odpada

Em2 jest płatny i ja nie chcę krasc dropa komuś chce sam zarobić sobie :) Klik 2 też dupcia

Opublikowano

zaplaciles 810kk za riba? sorry ale widac ze na Metinie PL juz zdrowo odbija graczom zeby tak wyceniac Riba a co do umiejetnosci to nie jest az tak duzo jednym slowem przeplaciles.A co do zarabiania kasy polecam kupywanie jej z Allegro wiele osob juz tak robi a ceny sa spoko.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zaplaciles 810kk za riba? sorry ale widac ze na Metinie PL juz zdrowo odbija graczom zeby tak wyceniac Riba a co do umiejetnosci to nie jest az tak duzo jednym slowem przeplaciles.A co do zarabiania kasy polecam kupywanie jej z Allegro wiele osob juz tak robi a ceny sa spoko.

810kk to normalna cena gdyż kamyki duchowe sa po 120kk małże 10-14kk więc nie jest problem tyle zarobic.

Nie jestem dzieckiem allegro pisze że chce sam dropnąć co to za przyjemność grania z allegro ?

A poza tym jak zrobie spox eq to będę sprzedawał yangi na allegro więc gdzie tu sens i logika ?

Opublikowano

Hm, a spróbuj na BO z metkami Cienia, kamyczki dropią ;)

Oprócz tego jeszcze Ci zostaje jak masz dużo hp spróbować w zwykłym lesie.

Więcej opcji bez lvl upa nie masz ;L

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Łuw rybki i sprzedawaj małże lub zrub dropka nabi 15 level i na metiny bitwy i ku sprzedawaj.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...