Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dot. dropienia medali.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jest powiedziane ze jak kupisz podwójny drop to odrazu zaczną dropić jak głupie

idz tam całkiem dalej i spróbuj podropić bo na drop z początku to masz za duży lvl

Opublikowano

Rozumiem ze dropisz medale aby zarobic kase lub zrobic bojowca/militara jest duzo latwiejsze rozwiazanie,mozesz zawsze kupic yangi z allegro ktore nie sa zbyt drogie a za nie mozesz kupic potrzebujaca ilosc medali po co sie meczyc na nedznym dropie ktory wystepuje na PLu prawda? nie reklamuje tylko widze dobre rozwiazanie z ktorych to sam bym korzystal.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No mogłem też tak :) ale ja mam podwójny drop jeszcze do czegoś innego.. a teraz zacząłem się bawić z medalami :) a kaski mogę mieć tyle ile zechcę :)

pS. PODZIELIŁBYM SIĘ sposobem ale nie chcę mi się pisać poradnika jak.. bo pewno eq i wszystko zdrożało by momentalnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

WTF?

Po 1. Medali dropi się , w lochu małp a nie w m2 ;D

Po 2. To nei znaczy , że masz podwójny drop to będą ci one akurat dropić to nie wnika w jakość lecz w ilość więc równo mogą ci dropić lwie, a nie medaliki <_<

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

na 20 mi fajnie medale dropiły

idź trochę dalej i tem bierz cały spot małepk i co 10minut powinien być medal a jak nie to masz dzisiaj pecha

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

No mogłem też tak :) ale ja mam podwójny drop jeszcze do czegoś innego.. a teraz zacząłem się bawić z medalami :) a kaski mogę mieć tyle ile zechcę :)

pS. PODZIELIŁBYM SIĘ sposobem ale nie chcę mi się pisać poradnika jak.. bo pewno eq i wszystko zdrożało by momentalnie

a ja mam sposób jak ulepszać na PL u kowala 100% i bez ulepszaczy podzieliłbym się tym sposobem ale nie chcę mi się pisać poradnika jak bo pewno zaraz wszyscy by mieli eq +9

taką bajeczkę może wymyślić sobie każdy więc , myślisz ze zabłyśniesz jak coś takiego napiszesz??

Opublikowano

Ja nic kolego nie myślę ale jest taki zajebisty sposób!!... a ty tam kolegu UP nigdy do tego nie dojdziesz!... ja dziś doszedłem i teraz kokosy zarabiam na tych nobach co się meczą...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...