Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na Ktorym Serwie Zaczac Najlepiej Grac Od Nowa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na którym serwerze proponujecie zaczać gre od nowa aby od poczatku nie być na straconej pozycji przez ceny gdzie sie oplaca grac.

syriusz mysle ze nie bardzo bo wbilem wojem 28lvl a botow coniemiara a cena za aure 20kk a cena małży 2kk, lepiej sie na grymuarze oplaca grac bo łowiac rybki sie idzie dorobic bo ryba po 400k aura np ok 16kk zbroje na 18lvl po 15kk

a co do privów to na elite 113lvl ninja nick OrgazM gra juz nudna jak i pvp

Blugamemt2 126 postac top1 zbanowana za pokonanie postaci GM:a i wysmianie jej:D

a pozatym Privy padaja jak muchy w zime:D

Dzieki za rady, własnie czekam na serw 26 alee nie wiadomo kiedy go wbija. w koncu szwaby maja ich 25 to my raczej 26 przed nimi miec nie bedziemy

Opublikowano

na priwie ;p

cały pl drogi w ch...

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

Proponuje grać na jak najmłodszym servie np. Syriusz(25)

na innych serwerach to bardzo ciężko zacząć, tu możesz sie dobrze dorobić.

Sam niedawno zacząłem i jeszcze miesiąc temu miałem 15lv a dzis juz 36 i boja, eq +7 całkiem dobre,

Do tego zacząłem szamanem healerem.

Polecam Syriusza.

Jeśli wybierasz między + a -, to daj +

Opublikowano

Graj na tym , który wyjdzie jako następny czyli s26, tam to będzie troche tych dzieci ksuć na początku, ale pózniej będzie spoko bo tanio , że szok ;D nikt w ciągu miesiąca raczej bojowca nie będzie mieć itd. to na metki spokojnie można iść ;]

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

W ciągu miesiąca to będzie już ponad 300 bojowców i około 100 militarów człowieku...

Ja tobie polecam serwery od 1 do 7. A najbardziej Almanach. To serwer na którym idzie zarobić mnóstwo kasy a do tego łatwo o eq, które można kupić już wybonowane.

Ceny to m. in. :

Medale- 1,5kk+

Małże - 5kk+

B. perła - 100kk+

K. duchowy - 150kk+

Dlatego warto na nim grać. Wbić 65 lvl i iść na kamienie duchowe, lub 54 lv i do trudnego lochu na małpy. Dziennie bez 2x dropu na kamykach spokojnie około 1kkk. Wystarczy tydzień i biegasz w eq+8/9 wybonowanym :)

Jak pomogłem możesz dać+.

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Opublikowano

Graj sobie na Privach, i czekaj na s26 może on będzie w miarę normalny o ile powstanie :P

Ja czekam na s26 jak nie wyjdzie to przestane grać, 1 nałóg z głowy będzie :D

Opublikowano

jeżeli na s25 faktycznie aura stoi po 20kk itd to chyba lepiej zagrać na starszym bo mniej botów, zarobek ten sam i eq bardziej dostępne ;)

yyakuza.jpg

Opublikowano

Ja ci polecam zagrać na Syriuszu tam jak narazie jest najtaniej.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano
W ciągu miesiąca to będzie już ponad 300 bojowców i około 100 militarów człowieku...

hahah ;D ale koks , skąd tyle medali, ? najpierw to o eq będą dbać , a co do militarka to trza mieć 45 lvl , wątpie aby ktoś wbił chyba , że na jakimś bocie, jest to możliwe i bez bota w tydzień 45, ale eq też słabe byłoby i do dt by nikt nie szedł

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Człowieku, czy ty wiesz ile miesiąc ma dni? Wg. twoje posta, stwierdzam, że jest to ... 7dni?

1 dzień serwa - 25 lvl - koń. Medale można oddawaćco 12h, a więc po 5 - 6 dniach mamy bojowca. Codziennie dropnąć sobie 2 - 3 medale to chyba nie problem..? Podlicz sobie, że nie jeden gracz będzie mieć bojowca po 15 dniach. To już będzie jakieś 150 bojowców. Tak więc nie miaucz mi tutaj, że to jest niemożliwe, bo sam nie raz miałem militara po 3 tygodniach gry na PL'u. Doświadcz tego co ja, a później wypisuj swoje głupoty i pluj mi w twarz.

Militar od 45? - Grałeś kiedyś na PL?

Mówisz nikt na DT by nie szedł? - 3 tygodnie i wozisz się w eq+9

50 lv plus dwóch kolegów 50+ lv = 10 minut i masz militara.

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Opublikowano

Wogóle nie wiadomo czy wyjdzie S26.

Kiedy przeglądałem listę otwarcia wszystkich serwerów, to zauważyłem, że średnio Nowy serw wychodził co 3/4 miesiące.

A od wyjścia serwa 25 ( syriusza) minęło juz ponad pół roku,

Niewiadomo

Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...