Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co Dokupić ? Bo Nie Radze Sobie W V2 ;/

apis785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam pewien problem.

W v2 biorę po 3 grupki i nie wiem czy to jest dobrze czy nie.

Body 67 lvl ( Skille zaczynam dobijać do g na 70 lvl )

Eq :

Stal +4 kd defa uchylenia +4

Parta +7

Ebo+9

Branza +1,5k pż

Buty +1,5k pż

Naszynik +1,5k pż

lwia+9

żelek +7

Skille :

Aura m2

Wirek m4

Szarża m5

Berek 14

Trzystronne 1

Buffa mam 37 lvl i expienie go to porażka ...

Skille m1 po 24%

Chce wbić 55 mu jakos, skille robić wtedy i na metki chodzić do red lasu.

Do wydania w sumie mam 1kkk, ale gram na S24, który jest w cholere drogi ;/

Sell konto 67 body PL s24 Chunjo i ninja 61 ;)

BEZ EQ.

Więcej szczegółów PW :P

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

hmm jedynie co musisz zmienić moim zdaniem to zbroja i Aure wyżej dociągnąć a do buffa kup jakieś itemki z intem np dzwonek albo tarcza i będzie ok bo eq jest takie wmiare :)

Opublikowano

po 1.wydaje mi sie ze to moze byc wina skili troche mala m aury

po 2.radze ci wymienic stal za boga +8/9

po 3.bron pod expa(pewnie parta pod pvp)

po 4.bufowi dokup itemki z intem

po 5.to powinno pomoc

pozdrawiam

Opublikowano

Znaczy mam boga +7 z kd defa i uchylki +3 xD ale jak wbije 68 to bd robił stalke na +6 i kd przyspa +4 wsadze ;P

A da się zrobić coś nie wychodząc z v2 ?xD

Bo stop robie na 70 lvlu, wtedy se skille powbijam, do red lasu na drop pojade itd.

Tylko chciałbym coś zrobić, żeby ten exp stał się "troche" szybszy ...

BEZ EQ.

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

skoro nie chcesz wychodzic z v2 to musisz się meczyć po 3 grupki ( zresztą to nie jest az tak źle) jak chcesz przyspieszyć exp do kup sobie pierścień expa i zrób 2-3 nocki przed kompem i wbijesz moment 70

Opublikowano

A najwyżej jakbym wyszedł z v2 wojem to co musiałbym zrobić ?

Np. podropić pd'ki z red lasu ??

1kkk do wydania xD ( zapewne dużo na ku Aura pójdzie ... Okolo20kk chodzi u mnie )

BEZ EQ.

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

A najwyżej jakbym wyszedł z v2 wojem to co musiałbym zrobić ?

Np. podropić pd'ki z red lasu ??

1kkk do wydania xD ( zapewne dużo na ku Aura pójdzie ... Okolo20kk chodzi u mnie )

jakbyś wyszedł to kup lepszą zbroje i najlepiej jakiegoś fmsa do expa + itemki z intem do buffa

bo skille zanim wbijesz to ho ho no chyba ze z IS bys wbijał

Opublikowano

Jak na moje oko to wbij skile na m6+ i będziesz brał więcej ;) Nie zapomnij robić biologa ^-^

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

musisz dobić skile conajmniej m6 na 70 radze ci szybko oddać konary i możę branze 10 do pż sobie kup bufek tak żeby miał conajmniej 30% i będzie ok

Opublikowano

Znaczy u biologa pamiątki oddane ;P

A do expa może nimfa +8 ?

I jak wyjde z v2 to mam stać w m1 i skille robić i na metki jeździć, czy sprzedać parte +7 kupic nimfe, albo fms'a itemy do int'a i do v2 ?:P

A jaka zbroja by się nadawała ?:P

I od kiedy najlepiej stal nosić ?:P

BEZ EQ.

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

Brak ci broni. Zainwestuj w FMS-a 25% sr + bo z partyzana to mozesz komus w leb dac a nie expic. Przydaloby ci sie wybonowane eq typu tarcza 15% blok ciosow ^^..

Opublikowano

Od razu mówię, że jak na IS mam wydać to maks PD na 7 dni xD bo nie chce wydawać masę kasy na tą grę ;P

BEZ EQ.

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

jak masz ten 1kkk to kup sobie najpierw fmsa/nimfa z kd do expa dodatkowo buffowi itemy z bonem na int i przede wszystkim załatw lepszą zbroię. wiem, że na nią w ch... kasy pójdzie bo serv drogi jak ch....., ale cóż się poradzi na takich noobów, co bodzie za 40kk sprzedają, jak jeszcze w wakacje po 1kk stały na innych serwach ;/

ps. masz + za

Od razu mówię, że jak na IS mam wydać to maks PD na 7 dni bo nie chce wydawać masę kasy na tą grę ;P]

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

tak jak MakYs powiedział, fms do expa śr. 20/25 + kd potwora, śmierci +3/+4. boga +8/+9 za stalkę. skille! kup sobie kU i czytaj nawet w v2 ;x ku na buffie! itemki +8 inta wystarczą :)

Opublikowano

Po 1.

Lepsza stalka, na +6,7 starczy.

Buffowi Wbij skille dobre.

Skille Wbij Na około M6,

I na 100pro będziesz brać więcej.

Jesli zastanawiasz się między + a -, to daj +

Opublikowano

Dobra, kup sobie żelaka+9, i itemki z max pż 2k , i jest lajt ;] iść z tym buffkiem na pustynie, podropić te skóry węża z + i wbić stalke na 5/6 ;)

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Dokładnie żelaczek obowiązkowy +9. Masz zrobione pamiątki?? . A tak wgl to masz bdb eq. Skille jak na woja bodego na tym lvl- szału nie ma. Próbowałeś reklam Sponsor Pay/ Super Wizards??

Opublikowano

Ta, pamiątki oddane, ale mam wyexpić ten 68 lvl i zrobić stal na +6 ? Czy ją sprzedać i boga +8/9 sobie kupić ?

Lepszy fms +9 sr okolo 25 czy nimfa +8 ?

I mam wyjść z v2 i siedzieć z 2 3 tygodnie i skille wbijać, czy wbić ten 70 i od razu 4 ku czytać ?

I z takim eq do red lasu na Pd'ki dam rade ?

Podobno boga +9 z kd +3 albo 4 po 1kkk niecałe chodzi, więc chyba wbije 68 i zrobie stal na +6, tylko bodzie po 45kk chodza ;s

BEZ EQ.

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

marnie wyglądają te Twoje skille ;p to ja na 54 mialem lepsze aura m5 wir m5 berek m5 ale to bylo 2 miechy temu aura jak kosztowała 5kk to się za głowę chwytałem xD ja osobiście radził bym Ci zrobić poli na G/P kupić full marmurów jak będziesz miał poli na P to chyba 30 min 1 marmur, zbroje 2k pz buff lepsze skille i inty full i jedziesz cala komnatę mniejszą. Mój kolega poli na P z 40 do 61+ w nie cały tydzień, buffa miał kolegi 55 skile m6-m8-m9 itemki 12 inty to raz dwa i wbijał lvl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurna nie robcie kazdej postaci pod poli jezu !

Kup ribka +9 sr 30 + kd potwora powtwora +4 .

Sprzedaj stal kup boga +9 3kd lub sproboj w dt ta +7 .

parta zapewno do pvp wiec albo rib albo magnecik z potworka ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurna nie robcie kazdej postaci pod poli jezu !

jak się nie mylę kolega chce szybko wbić 70 lvl, a poli to chyba jeden ze szybszych sposobów na exp z takim eq i skillami

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiesz, jak pisałem wcześniej skille na G będę robił na 70, a poli na P to zajmie 3 miechy więc ...

Chce szybko wbić ten 70 lvl, z jak najmniejszymi wydatkami, ale nie chce bić ten lvl z 2 tygodnie ^^

1kkk na eq, gdzie dużo na ku pójdzie, mówcie tu o czymś realnym, a nie " Wbij poli na G/P"

Jak pisałem, 1kkk na boga trza wydać spokojnie, a tyle mam, więc prosiłbym o pisanie w miare realnych postów ...

Ribek 19śr z kd potwora +3 za słaby, nie ?

A może zanim pójde do v2 dalej to pójde na metiny w red lesie wydropić pierścienie doświadczenia ?

Dam rade ?

BEZ EQ.

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

nie musisz mieć poli na G/P wystarczy nawet na 1 ale wtedy wydasz więcej na marmurki ... obrażenia się nie zmieniają czy masz poli na P czy na 1 punkt tylko czas jaki trwa marmur ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...