Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura ten z aurom czy woj mental  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sura ten z aurom czy woj mental

• woj
      1
    • sura
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie sura WP

-tanie ku

-przyjemnie się expi

-w pvp nie stoi najgorzej ( rozpro )

-tanie eq ( prócz fms )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Zdecydowanie Sura WP. Dlaczego? Ponieważ na początku mentalem łatwo się expi, a potem masakra jak trzeba iść to groty. A taka sura wp bez problemowo sobie tam spoty ciacha.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Mental.

Ma 2 razy mocniejszą serie niż weapon i to sytuuję go na lepszej pozycji w pvp. Poza tym może na wojnach/pvp zmieniać broń na dwuręczną i jednoręczną, co mnie kiedyś zaskoczyło bo szamanką walcząc z jednym padłam na 3 skille, nie mając ani hp ani abs'ów na miecze w eq w którym walczyłam z mentalem.

Mental do pvp po prostu jest wygodny, nie musi się martwić o nic bo ma największe dmg, nie przewraca go z silnym na G, może zmieniać sobie bronie w walce i kropka.

W expieniu jest słabszy to fakt, na metiny też nie jest taki super, ale możliwości w dt ma takie same jak weapon lub nawet większe, bo ma 3 skille obszarowe, które w biciu łuczników pomagają.

Obie postacie są fajne, ale ja wybrałabym mentala choć jest to o wiele droższa postać i wymagająca cierpliwości.

P.S.

I tak pewnie nic nie zrozumie z tego co napisałam, eh życie.

Opublikowano

Wybieraj surę wp , panowie up napisali ci wszystkie jej walory ;) mental jest monotonny , na początku sprawia pozory fajnego ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...