Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

99% :D

evilpolsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w nastepnym banowaniu poleci 99% was :D więcej informacji nie podam :P

SID z wami hahahha :D

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

w nastepnym banowaniu poleci 99% was :D więcej informacji nie podam :P

SID z wami hahahha :D

heh, z czego cieszysz morede skoro ty też bociłes :P ??

i skad te info ?

Opublikowano

heh, z czego cieszysz morede skoro ty też bociłes :P ??

i skad te info ?

info pewne ;PP :D teraz jedynie i/k bot jest bezpieczny :D inne boty = bann :D no ok i/k bot tez bedzie ban jak zbierze odpowiednią liczbę h boxów :D:D:D:D

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

info pewne ;PP :D teraz jedynie i/k bot jest bezpieczny :D inne boty = bann :D no ok i/k bot tez bedzie ban jak zbierze odpowiednią liczbę h boxów :D:D:D:D

a powyżej ilu :P daj jakies konkretne info a nie :P

Opublikowano

a za 3 godzinki zbierania HBoxow na UDOBocie dostane bana>>?<< Czy moge juz zaczac grac na innym koncie?

ta :D udobota mozesz nawet na boxy nie odpalac a i tak polecisz w kolejnej turze jak trafisz na włączony skrypt :D:D:D:D:D

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

zebys sie nie posral przypadkiem, ciekawe z kad mozesz miec takie info, polski suport nie zna tego skryptu wiec tylko straszysz ludzi jak idjota. Ja i tak latam na ibot wiec sie nie boje. Ale ty nie pisz takich glupot na forum.

Opublikowano

@evilpolsk

Jak jeszcze raz wyjedziesz samochodem na drogę to zginiesz. Więcej info nie podam.

A tak poważnie - albo jesteś idiotą, albo bardzo lubisz spamować. Po co zakładasz temat z jakąś informacją (której nawet nie jesteś w stanie potwierdzić), skoro nie chcesz nic nam o tym powiedzieć? To tak jakbyś pojechał do mchanika i powiedział tak:

- Dzieńdobry, coś się dzieje z moim samochodem.

- A co konkretnie?

- Więcej informacji nie podam.

...i wyszedł.

*

Opublikowano

@evilpolsk

Jak jeszcze raz wyjedziesz samochodem na drogę to zginiesz. Więcej info nie podam.

A tak poważnie - albo jesteś idiotą, albo bardzo lubisz spamować. Po co zakładasz temat z jakąś informacją (której nawet nie jesteś w stanie potwierdzić), skoro nie chcesz nic nam o tym powiedzieć? To tak jakbyś pojechał do mchanika i powiedział tak:

- Dzieńdobry, coś się dzieje z moim samochodem.

- A co konkretnie?

- Więcej informacji nie podam.

...i wyszedł.

ostatnie mogło by być:

...i wyjechał :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Poleca boty :)

Ja sadze, ze KBot i IBot predzej czy pozniej tez poleca :)

Opublikowano

Dzisiaj podczas restartow serwera (pl to rano) będzie uruchomiony skrypt ;) do nastepnego dnia - restartu. za -4 punkcikach o dalszych łapankach nie bedziecie informowani. już widzę waszą minę kiedy widzicie bota na pasku hahahahahaha

sory wczoraj mi sie pisac nie chcialo wiec dzisiaj was informuje

SajberGuru Info które mam jest na 100% pewne ;) skąd wiem ? jest to moja tajemnica.

NoobKillerPL <- kiedyś tak, teraz nie :) bo nie "yghym" tego co reszta botów :) za te yghym sorki przeziebiony jestem ;P

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

no faktycznie kilka kont na pl1 poleciało bo ranga spadła, awansowałem o ~100 miejsc do przodu w rankingu , ale jakoś bana nie dostałem :)

Opublikowano

Witam jestem tutaj nowy ale boce na jednym wynalazku już 2miesiące i jakoś bana nie dostałem , a powinienem jak na dzień mam z 12h lata i zbiera poza tym jak zbanują to co mam się przejmować ? to jest gra by odskoczyć od szarego życia i tyle.

Opublikowano

odswiezam by sie reszta dowiedziała o dzialajacym skrypcie ;)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

odswiezam by sie reszta dowiedziała o dzialajacym skrypcie ;)

dobre, dobre, ja nie wiem jakisz masz cel w straszeniu inncyh, ale ja latam na bocie już 5h dziś non stop i jakoś zero banarolleyes.gif chcesz mogę Ci nawet screna zrobić i wrzucić, wiec nie strasz dry.gif

Opublikowano

dobre, dobre, ja nie wiem jakisz masz cel w straszeniu inncyh, ale ja latam na bocie już 5h dziś non stop i jakoś zero banarolleyes.gif chcesz mogę Ci nawet screna zrobić i wrzucić, wiec nie strasz dry.gif

też tak myślę, że ma jakiś w tym cel ... może nawet jak gra na bocie to mu bonus boxy kradną sprzed nosa, dlatego chce zmniejszyć konkurencje ^^

inaczej nie widzę powodu ... ;)

JA

Opublikowano

myslisz ze jak dzisiaj wlaczysz bota odrazu ban ? :| polecisz pod koniec miesiaca :) - nastepna tura banow... nie chcecie dalszych inf. to nie wasza strata, ja bana jakoś na pl1 (lewe konto ) nie dostałem jeszcze bana od 2-3 miesiecy 20h na dobe :) wyłanczam tylko jak jest skrypt włączony :) bo mam infa ;) pozdro nuuubki

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Evil około 15 każdego miesiąca zaczyna się banowanie :)

A to że masz od kogoś "info" to twoja sprawa i nie masz prawa sądzić że jesteśmy "nuuubki" bo nie mamy info.

Opublikowano

myslisz ze jak dzisiaj wlaczysz bota odrazu ban ? :| polecisz pod koniec miesiaca :) - nastepna tura banow... nie chcecie dalszych inf. to nie wasza strata, ja bana jakoś na pl1 (lewe konto ) nie dostałem jeszcze bana od 2-3 miesiecy 20h na dobe :) wyłanczam tylko jak jest skrypt włączony :) bo mam infa ;)pozdro nuuubki

a Ty myślisz że ja TYLKO dziś latam na bocie laugh.gif

to skoro nie chcesz podać żadnych info na ten temat to po co w ogolę zaczynasz dyskusje ? myślisz że jesteś jakiś super hiper amerykański szpieg do zadań specjalnych bo zdobyłeś jakieś niby informacje o skrypcie czy tam banowaniu?

widać jaki poziom...

Opublikowano

a Ty myślisz że ja TYLKO dziś latam na bocie laugh.gif

to skoro nie chcesz podać żadnych info na ten temat to po co w ogolę zaczynasz dyskusje ? myślisz że jesteś jakiś super hiper amerykański szpieg do zadań specjalnych bo zdobyłeś jakieś niby informacje o skrypcie czy tam banowaniu?

widać jaki poziom...

mam infa, mam znajomości na nowym serwie, i dostęp do rzeczy których zwykły gracz nie ma. nie mogę napisać na jedynym polskim forum o botach itp skad mam info bo kolesia wyjebią ze swojego stanowiska czaisz ? :) chciałem was tylko ostrzec abyście powstrzymali się dzisiaj z boceniem,jeżeli nie chcecie to nie, wasza sprawa, ale % że dostaniecie bana wzroście. mam nadzieje że czaisz... Boty na sid mają 100% bana jeżeli trafisz na włączony skrypt

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Evilpolska kiedys i tak dostaniesz bana wiec nie ma co sie napinac.

A i tak pewnie ten twoj "informator" pochodzi z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...