Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Licytacja]Dom Mąki

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do sprzedania dom który jest jednym z pierwszych na serwerze , jest troche zdemolowany gdyż raz coś się cub rozwalił i nic nie mogłem począć :

Chata wygląda tak :

minecraftk.jpg

Do domu można dojść od respu w prawo po sciezke jest to 2 albo pierwsza uliczka :]

39999 to cena wywoławcza

jeden post to jedna kwota licytujemy się o 100 minimum

koniec licytacji 04.02.2011 20:00

Dom jest na działce 10x9

Po zaksięgowaniu kwoty cub z domem zostaje dany

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Bo to moja chata

dam Ci cuba , ten obok mnie chciał (lewo) ma nie regulaminowo dom.! Ja mam go dobrze zrobiony :]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

dostałeś cuba.! dziłał Ci nawet testowałeś.! Więc nie kłam , jeżeli coś nie tak , napisz na pw rozwiążemy ten problem , ok.? Nie oszukuje ludzi.!

///Temat do zamknięcia

1390144171-U592769.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...