Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dot. działania FantasticWorld.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla graczy servera FantasticWorld. Mam pytanie . przyszedłem po pracy okolo godz 18 i próbuje wejść na strone www.FantasticWorld.com.pl czyli na strone główną i pisze mi ze nie można się połączyć do gry też nie moge wejśc

To już koniec FW??? pisało na forum że HA Spopi nic a nic sie serverm nie przejmuje a na mpc to codziennie przesiaduje . WIęc pytam jeszcze raz , CZY TO JUŻ KONIEC??? czy tylko ja mam taki błąd

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Mi też nie działa FW, no ale może to tylko awaria a nie koniec. Czekaj cierpliwie, a jak nie masz co robić to popykaj sobie w CS'a.

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

Odnośnie FW jest awaria techniczna serwera i teraz czekamy na naprawę. Nie posiadam więcej info w tej sprawie, jak na razie cierpliwie czekam aż coś się ruszy.

Opublikowano

jutro mija tydzień od kiedy serwer jest OFF ja tego nie rozumiem przez tydzień nie potrafią zrobić serwa to państwo są nie udolni ? Serwer jest postawiony na kimsufi technicy są dostępni 24/7 sam posiadam tam serwer i wiem że pomoc z ich strony zawsze jest zapewniona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...