Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mój brat mieszka w kamienicy i nie ma tej puszki z której można byłoby założyć neta (nie wiem jak to sie nazywa) i nie chciałby robić dziury w mieszkaniu :P . Ma laptopa i z play'a miał zasięg 1% z tego prześnego, wiec poszedł do simplusa i tam zaoferowali mu 4GB za 49 zł i tu moje 3 pytania:

1. Czy opłaca się ta opcja powyzej?

2. Czy 4GB internetu przenośnego (za cholere nie pamiętam jak to się nazywa :D) to dużo?

3. Czy do używania radiówki będzie trzeba wiercić dziure na kabel?

Za pomoc polecą + i 5 :)

Ps. Proszę się nie śmiać jeżeli napisałem coś niezrozumiałego ponieważ na internetach innych niż stacjonarnych się nie znam.

Opublikowano

Powiem krótko :P

1.Nie

2.Nie

3.Tak

No trochę niezrozumiale ale myślę że dobrze zrozumiałem :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

lepiej znajdź najbliższego ISP co ma sieć w okolicy i spytaj czy mają łącza bezprzewodowe , warunek to tylko najbliższy nadajnik w zasięgu widoczności z kamienicy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Siemka. Mój brat mieszka w kamienicy i nie ma tej puszki z której można byłoby założyć neta (nie wiem jak to sie nazywa) i nie chciałby robić dziury w mieszkaniu :P . Ma laptopa i z play'a miał zasięg 1% z tego prześnego, wiec poszedł do simplusa i tam zaoferowali mu 4GB za 49 zł i tu moje 3 pytania:

1. Czy opłaca się ta opcja powyzej?

2. Czy 4GB internetu przenośnego (za cholere nie pamiętam jak to się nazywa :D) to dużo?

3. Czy do używania radiówki będzie trzeba wiercić dziure na kabel?

Za pomoc polecą + i 5 :)

Ps. Proszę się nie śmiać jeżeli napisałem coś niezrozumiałego ponieważ na internetach innych niż stacjonarnych się nie znam.

1. Nie

2. Nie

3. Jest taka możliwość jak u mnie - nie chciałem kabli, więc mam bez przewodową radiówkę, ale niestety trzeba było na dachu zamontować urządzenie i przez komin pociągnąć kabel na poddasze do modemu, który robi przekierowanie na router i kable są tylko do góry, a ja mam bez przewodowo.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Kurwa, jakie zjeby. Do radiówki od Plusa, Playa, Ery itp. Nie trzeba wiercić żadnych dziur. Dostajesz modem który po prostu podłączasz do komputera, wsadzasz sim, instalujesz stery i już. Wy mówicie, o "kradzieży internetu"

Innym razem.