Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][De] Undeadmt2

ziomek256

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer poprostu The best nie ma lepszego najlepszy serwer jaki spotkałam!!

Dla mnie liczy się -

Opublikowano

mam taki problem ze spolszczeniem jeśli ktoś wie o co chodzi bardzo bym prosił o pomoc , mam Windows 7 32Bit

sdasdc.png

Reinstal Metina i nie patchuj go

Opublikowano

Heheh koles jak ty masz ich clijenta to otwierasz za pomoca metin2 . spolsczenie sie wkleja do metina z 2008 a nie do ich clijenta metin z 2008 ma byc nie spatchowany

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Chwilkę temu dostałem bana za bycie polakiem, rozmowa wyglądała tak:

SGM: "Polish?"

Ja: "Yes"

SGM: "BB"

chwilkę potem nie mogłem się zalogować (Konto zostało za blokowane)

Wiecie może czy da się coś z tym zrobić?

Weteran
Opublikowano

a co ty myślisz ze ja nei mam trutek ja mam 3 truciaki +9 1 sr 48 2 46 a 3 43 ja wiem gdzie byl ten bos bo jeszcze jak grales tez tam bylem i tylko my we 3 wiedzielsmy o nim ja ty i mrmilas

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

nie wiem co jest rejestruje się i nic... wyskakuje, że nie wypełniłem wszystkich pól chyba 5 razy już próbowałem i cały czas nie mogę się zarejestrować

Opublikowano

SLAYER666 lub kto kolwiek, pomożecie mi odzyskać konto? proszę, slayer daj znać na gg 13722714 jak pomoże ktoś z shinsoo to wielkie dzięki, na pewno się odwdzięczę i będzie miał spokój ze smerfami i żółtymi bo dajesz znać mi, ja wpadam i on się składa, albo spot w v2 czy gdzieś jak ktoś ci się wpieprzy to daj znać i go wywalam serio pomogę jak będę mógł, piszcie na gg.

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Weteran
Opublikowano

Sommer już nie odzyskasz konta poniewaz sga napisal cos takiego :"Ganz einfach ich habe nichts gegen Polen.

Aber zurzeit geht ihr Polen mir auf die Nerven mit euer Polnisches rum gespamme.

oder z.B mit euren Hacks ich werde dafür sorgen das alle Polen die Hacken und rum spammen

gebannt werden. Für die Polen ist es auch nicht mehr erlaubt Polnisch in den Rufchat zu Spamen.

Sagt das dein anderen Leuten auch im Polnischen Forum "w moim temacie jak pisalem ban za co ja dzis tez dostalem bana a mialem juz bron 2 reczna na 104 lvl +6

graphic.png

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Serwer Nawet Nawet

Założyciel tematu : zajrzyj tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/250214-tut-jak-poprawnie-dodac-grafike-handlarzy-do-reklamy/

Weteran
Opublikowano

perły sie wymiena za Segen des Engles(błogosławieństwo anioła):

10 błogo -biała perła

20 błogo -niebieska perła

30 błogo- krwawa perła

graphic.png

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Może ktoś upnąć "item.eix item.epk i item proto " z klienta? Się z siostrą mordujemy nad ściągnięciem ( jeszcze 8 godzin )

Gramy na postaci :

Fraggerka

o8bh2s.jpg
Weteran
Opublikowano

kordy na minotaura : 407,232 licze na plusika i 5

co dropi z Minotaura :

szata z której lecą : zbroje na 61 +9 ,zbroje na 66 +7 bronie na 65 +8 , perłowa szkata z której dropia perły ,bronie na 75 +0

błogosławieństwo anioła ,

kamień duchowy,

a teraz bug na serwerze zbroje na 61 +9 oprócz dla sury sprzedajesz u handlary za 50kk z vatem 3%

graphic.png

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...