Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gdzie bocic mam wykupionego neo bota ale nie wiem gdzie mam go ustawić :D

Moja postać to knight 27 lvl skille 65/63

EQ

golden armor

dragon shield

knight legs

warrior helmet

bohy

crimson sword (Atk:28, Def:20 +1)

gdzie mam ustawić bota ?

@Edit oraz szukam tibia MC pod najnowszego klienta i od razu pytam czy dostane bana przez ten ich program anty botowy za używanie MC ?

Opublikowano

Mount sternum na północny-wschód od Thais jest dobrym rozwiązaniem dla Ciebie. Dużo cyklopów, dobra kasa, a jak coś poleci to duuuży profit będziesz miał :)

A co do MC polecam Sandboxie:

http://www.speedyshare.com/files/26645253/Sandboxie3.46_serial.exe

Sprawdź sobie co to jest na stronie producenta i ściągnij, ale na stronie producenta jest wersja demo, a ja daję z serialem :) Pełna wersja po aktywowaniu seriala.

Opublikowano

Kartofell, icencja do Sandboxie kosztuje.. I trzeba za nią płacić. A w tym momencie nie widzę niczego lepszego od Sandboxie, co może imitować MC. Można tylko na jakiś syf się wpakować :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jedynie gdzie moze isc na takim lv to Shadowthorn (tak zwana wioska elfow) w Veno . Tam na npvp takim lvl bez potow mozna isc ;) Ale na wypadek 10 manasow nie zaszkodzi . Pozdrawiam a co do expa to 20 k / h Gold : 4 k /h

Jesli bocisz na neobocie to moge ci wyslac skrypta PW

Co do cyclopow na thais to wyjdzie mu taki smith albo drone i bedzie mial waste ;) tam polecam bocic dopiero od 50 + bez waste

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak już temat został odświeżony, to napiszę.

@Marcines

Sandboxie do użytku domowego/własnego nie wymaga kupna licencji.

I nie rozumiem po co używać programu Sandboxie jako MC, jak można mieć bezpieczne MC od BlackD?

52126142219396245817.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...