Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot - Pytanie

Trip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam proste pytanie i z pewnością odpowiedź też będzie prosta ;)

Przez jaki czas można korzystać z Ibot ?(nie płacąc)

JA

Opublikowano

Z tego co wiem darmowa licencja jest na 24 godziny. Wystarczy na jakieś wrota :)

Dziękuję za szybką odpowiedź ;)

To jutro będzie trzeba się zastanowić czy warto kupić licencje.

@edit

Chyba jednak zrezygnuję, jeżeli 2.74 gg też zbiera invis boxy ... Po prostu jak mam płacić za bana to dziękuję ...

JA

Opublikowano

Dziękuję za szybką odpowiedź ;)

To jutro będzie trzeba się zastanowić czy warto kupić licencje.

@edit

Chyba jednak zrezygnuję, jeżeli 2.74 gg też zbiera invis boxy ... Po prostu jak mam płacić za bana to dziękuję ...

Hehe gwarantuje Ci ze na ibot nie dostaniesz bana, ja latam juz miesiac i zadnego bana nie dostalem a byly juz chyba z 3 tury banowania.

Opublikowano

Hehe gwarantuje Ci ze na ibot nie dostaniesz bana, ja latam juz miesiac i zadnego bana nie dostalem a byly juz chyba z 3 tury banowania.

To o co chodzi z tymi różnymi postami, że ibot zbiera invis boxy przez co bp widzi, że bot i banuje... co z tym ?

JA

Opublikowano

To o co chodzi z tymi różnymi postami, że ibot zbiera invis boxy przez co bp widzi, że bot i banuje... co z tym ?

Ja tego nie gwarantuje na 100% ale w 99% jestem pewien (pare osob na tym forum lata na tym bocie), a ty patrzysz na te stare wersje, teraz ibot ma funkcje ze sam sie aktualizuje.

Opublikowano

Ja tego nie gwarantuje na 100% ale w 99% jestem pewien (pare osob na tym forum lata na tym bocie), a ty patrzysz na te stare wersje, teraz ibot ma funkcje ze sam sie aktualizuje.

ibot troszke za drogi, a kbot też to ma ?

JA

Opublikowano

Mam proste pytanie i z pewnością odpowiedź też będzie prosta ;)

Przez jaki czas można korzystać z Ibot ?(nie płacąc)

24h.

Lub kupic za 25zł orginalną licencje :) Od producenta:)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

24h.

Lub kupic za 25zł orginalną licencje :) Od producenta:)

spam ... Ledwo przeczytałeś topic a już odpowiadasz ... i nic do teamatu nie wnosisz.

JA

Opublikowano

ibot troszke za drogi, a kbot też to ma ?

Kbot ma identyczne funkcje to jest po prostu klon wszystko ma identyczne, tak samo sie aktualizuje.

Ps. A ty evilpolsk sie schowaj bo licencji do ibot nie kupisz za 25 zl!!!! Ty idjota licencja za 25 zlotych jest do kbot, to jest ta ubozsza bez mozliwaosci robienia wrot.

Opublikowano

spam ... Ledwo przeczytałeś topic a już odpowiadasz ... i nic do teamatu nie wnosisz.

zamknij ryj, przeczytalem 1 post i tyle -.-

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...