Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Kupić Licencje Do Ibota (Profibota)?

Gruszkaj111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kupic licencje do Ibota (ProfiBota)>>?<< I ile ona kosztuje? Tutaj na forum nie moglem tego znalezc a UDOBota boje sie uzywac bo duzo osob dostalo przez niego bana :/

Z gory dzieki z apomoc i pozdrawiam :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jak kupic licencje do Ibota (ProfiBota)>>?<< I ile ona kosztuje? Tutaj na forum nie moglem tego znalezc a UDOBota boje sie uzywac bo duzo osob dostalo przez niego bana :/

Z gory dzieki z apomoc i pozdrawiam :)

http://profibot.net

Ceny? W chuj drogo :(

Opublikowano

Tego sie spodziewalem ze ceny drogie :P DObra jestem na stronie , klikam "Buy". Potem sie rejestruje ale nie widac tego obrazka weryfikacyjnego , probowalem na paru przegladarkach? CO ROBIC?

Opublikowano

taa albo kupic licencje bez mozliwosci robienia wrot, po prostu bedziecie mogli kozystac z wszystkich funkcji, ale ibot nie bedzie robil wrot;/. albo kupic kbot ktory chyba jest klonem, tylko ze ma inna nazwe, a pelna licencja kosztuje niecale 70zl

Opublikowano

taa albo kupic licencje bez mozliwosci robienia wrot, po prostu bedziecie mogli kozystac z wszystkich funkcji, ale ibot nie bedzie robil wrot;/. albo kupic kbot ktory chyba jest klonem, tylko ze ma inna nazwe, a pelna licencja kosztuje niecale 70zl

Można prosić o jakiś link do kbot'a ?

JA

Opublikowano

Z tym kolesiem bym uważał,zapłaciłem za licencje i jeszcze jej nie dostałem.A kolo mi coś ściemnia,raz wyjeżdża,teraz że niby kasy nie dostał.Poczekaj jak dostanę licencję to tu napiszę,że kolo jest wiarygodny.

Odświeżam i informuję: jak na razie od 25 stycznia,ani kasy ani licencji a kolo twierdzi,że mu Paypal nie przelał,potem że mi oddał,potem że mi odda i żeby mu na konto przelać to załatwi licencję itp.Mataczy jak w skupie żywca w Krużewnikach :)

Jeżeli coś się zmieni to znowu odświeżę temat.Póki co radzę uważać.

Opublikowano

Dobra przepraszam za tamten spam , wiem w czym blad :P Niedlugo mam urodziny i chyba sobie zamowie na 30 dni taka licencje , oplaca sie? Wrota odpuszcze (mam dobra myszke i szybki internet xD)

Opublikowano

Dobra przepraszam za tamten spam , wiem w czym blad :P Niedlugo mam urodziny i chyba sobie zamowie na 30 dni taka licencje , oplaca sie? Wrota odpuszcze (mam dobra myszke i szybki internet xD)

Jak dostaniesz licencję to się opłaca,ibot i kbot boci dobrze,wiem bo mam orginała ibota ,gorzej jak nie dostaniesz to kasa psu w dupe :)Ja dalej czekam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam i informuję: jak na razie od 25 stycznia,ani kasy ani licencji a kolo twierdzi,że mu Paypal nie przelał,potem że mi oddał,potem że mi odda i żeby mu na konto przelać to załatwi licencję itp.Mataczy jak w skupie żywca w Krużewnikach :)

Jeżeli coś się zmieni to znowu odświeżę temat.Póki co radzę uważać.

Witam

Pana pieniadze ma paypal nie ja.

A co do tematu KBot + pomoc technicza itp.

http://allegro.pl/show_user.php?uid=19123307

Allegro=100% pewności.

możliwość płatności doładowaniami.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

No więc.....kupiłem licencje na allegro wysłałem pieniądze i zobaczymy co i jak.... :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Odpowiedzi na pytania otrzymane. Osobiscie polecam kbota, bo to jest to samo co ibot, tyle że tańszy :)

Zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...