Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Diss] Pekawu Vs. Makys

PeKaWu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Głos na PeKaWu

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Opublikowano

PeKaWu wygrał... raczej

:)

(PeKaWu 10 - 6 MaKyS czy coś około tego)

Wg mnie temat do zamknięcia bo kto miał oddać głos to oddał i raczej rozstrzygnięty pojedynek.

Nikt nie zagląda nawet więc mod niech zamknie...

1292102632u115053.png

Opublikowano

PeKaWu wygrał... raczej

Wg mnie temat do zamknięcia bo kto miał oddać głos to oddał i raczej rozstrzygnięty pojedynek.

nie sikaj, 3 dni są na głosowanie, więc nie cwaniakuj.

Opublikowano

PeKaWu wygrał... raczej

Wiesz nie liczy sie wynik ale wchodzisz w tematy czlowieku i pierdolisz zmieniana czcionka na dodatek jakies dziwne posty... W moderatora sie kurwa bawisz? Wyjdz z tego tematu czlowieku i jak tak ci spieszno do moderacji to pisz podanie na moderatora dzialu.

Opublikowano

MaKyS ty fifolu tyy... tak Ci smutno?

Sam nie potrafisz zmieniać czcionek to płaczesz? Po to są te opcje udostępnione dla użytkowników żeby mogli ich używać.

Czyż nie? Tak samo to... dlaczego mam z tematu wychodzić? Również jest dla użytkowników otwarty.

Ehh... Łezka aż się w oku kręci kiedy widzę te twoje wypociny i to jak się bulwersujesz bo ktoś powiedział coś złego na twój temat.

A kiedy już to widzę to aż mam ochotę wziąć do ręki telefon i wysłać SMS o treści: POMAGAM

I mam dla Ciebie prośbę... Nie rozmnażaj się. Ok?

1292102632u115053.png

Opublikowano

Pokryw'a nie od garnka przemawia dziś do may'ka,

to co ziązane ze mną przekazuje na kartkach.

Chcesz coś napisać to pisz śmiało,

dla mnie to jest za mało

i nie mam chęci walczyć z taką zakałą.

baranie ! nie przebijesz tego dissu

musiał byś pisać noc

zakup sobie zestaw długopisów.

Myślałeś że to koniec, mylisz sie ziomek

ubliże Ci tak bardzo że twa reputacja spłonie.

Mam czas to pisze ty kupuj lepiej znicze

bo po tym co przeczytasz na mpc będzie ciszej.

Nie napiszesz już nic ciekawego dobrze wiesz o tym

bo boisz sie o większe kłopoty.

Twoje teksty nie są chyba na mój temat,

zdanie po zdaniu to coraz większa ściema.

Nie ma wogóle zabawy z takimi jak ty

Liść i Cie nie ma.

Chociaż ciekawi mnie co te twoje zdania znaczą..

nawet starożyni egipcjanie tego nie przetłumaczą

To że jesteś cienki po twojej odpowiedzi wszyscy zobaczą.

Jedyna prawda którą pisałeś to że gram w metina

to nie możliwe na twoim kompie bo przy notatniku on sie zacina.

ltd, to ścierwo zniknie szybciej niż Ci sie wydaje

niechce widzieć słowa "poddaje" bo ja szans na te słowo wam nie daje

Ale napisze Ci w czym masz talent..

kiedy przez 12 minut na youtube

używasz słowa kurwa, chuj i tak dalej

Taki ługabuga, Bóg źle Cie wytrugał.

Pisałeś spójż na siebie ?

nie musze, wygrany jest jeden i to niedotyczy Ciebię.

Pojebało Ci sie w bani ltd to łajzy,

BloodAndPain to ludzie zgrani.

Niby co wy potraficie

nie wiecie nawet gdzie są granice

bo nic nie znaczycie.

Nie musisz nikogo udawać

stajesz sie co raz głupszy

słuchaj mały

wujek Pokryw Cię nauczy

być sobą, ty nie wiesz co to znaczy

pierdole wogóle takich partaczy

Uliczniak ? jarasz ganje ?

bierz butelke do pyska.

Nie obchodzi mnie co piszesz, nie obchodzisz mnie ty cały

Pewnie na piwo jesteś jeszcze za mały..

z tobą już kończe pało

chcesz coś odpisać ?

pisz śmiało.

Opublikowano

@UP diss sie zakonczyl po napisaniu przeze mnie 2 dissu. Sam siebie wyzywasz? Jakim prawem mowisz ze LTD to scierwo? Tak mozesz powiedziec o swojej rodzinie bo ja znasz a LTD nie znasz : ) Tak samo jak mnie... Siedzicie dzieci sie smiejecie macie problemy do mnie nie wiadomo o co choc tak naprawde nic o mnie nie wiecie. Pokazales w swoim dissie ze nalezysz do fanow fubu i ty nie wierzysz w Jezusa tylko w FuBu i wg.mnie to jest caly powod tego ze mnie wyzwales na dissa. Obrazilem twojego boga? Przepraszam =/ ale niestety mialem ostry powod aby takie cos w ogole nagrac. Rownie dobrze mozesz powiedziec ze twoja przyszla zona to szmata i zdzira bo skoro oceniasz ludzi nie znajac ich to pozdro. Jezeli nie wiesz co oznacza slowo '' koniec '' to zalecam nauczyc sie wszystkich polskich slow. W tym dissie tzn. w twojej odpowiedzi w imieniu '' fubu '' mozesz jedynie powiedziec cos do mnie a nie do 20 ponad osob o ktorych nigdy nie slyszales. Chcesz to pisz wiecej choc nie wiem co ma na celu wznawianie przez ciebie dissa?

MaKyS ty fifolu tyy... tak Ci smutno?

Sam nie potrafisz zmieniać czcionek to płaczesz? Po to są te opcje udostępnione dla użytkowników żeby mogli ich używać.

Czyż nie? Tak samo to... dlaczego mam z tematu wychodzić? Również jest dla użytkowników otwarty.

Ehh... Łezka aż się w oku kręci kiedy widzę te twoje wypociny i to jak się bulwersujesz bo ktoś powiedział coś złego na twój temat.

A kiedy już to widzę to aż mam ochotę wziąć do ręki telefon i wysłać SMS o treści: POMAGAM

I mam dla Ciebie prośbę... Nie rozmnażaj się. Ok?

Musze cie zaskoczyc bo czcionki zmieniac potrafie : ) Temat jest dla '' userow '' oraz dla moderatorow i administratorow a nie dla dzieci ktore wchodza tutaj i bawia sie w moderatora ktorym nigdy nie beda. Nie przeczytales regulaminu dzialu i po nie minionych nawet 24 godzinach mowisz ze temat do zamknecia... Chcesz byc fajny czy jak? Myslisz ze ktos napisze '' o Medallo GZ nadajesz sie na moderatora? Lezka mi sie w oku kreci ? Krecic to mi moze dupa kazda twoja laska ktora bedzie z toba choc obrzydzenie twojej twarzy dalej bedzie w jej oczach =(. Masz ochote wyslac sms-a o tresci pomagam? Sam na siebie SMS-y chlopie wysylasz? Daj numer to wstawie na jakies forum moze ktos wysle SMS-a abys dostal proteze mozgu.

Pozdrawiam i dla autora tematu ostatecznie mowie ze nie odpowiem na zaden '' diss '' z twojej strony w tym temacie bo zakonczylismy go a jezeli chcesz wiecej to wyzwij mnie moze kiedys jeszcze przyjme : )

Opublikowano

Z tego co wiem to tutaj jest zakaz używania zdań o rodzicach :)

dodałem jeszcze jeden diss, chyba sie nie obrazisz ?

Opublikowano

Wiesz myślałem że jesteś normalnym człowiekiem ale widocznie sie myliłem

piszesz takie zdury jak byś był na coś chory, FuBu hmm.. nie wiem kto to ;]

Pierdolnij się w łeb zasrańcu, diss jest z powodu gildii, mogłeś sie domyślić

przecież w dissach pisałem :)

(Nagrywasz ? raczej piszesz ;) )

Opublikowano

Czcionkę zmieniam bo lubię. I wisi mi to czy będę moderatorem czy nie... a tym bardziej nie powinno Ciebie to interesować.

(Bawię się w moderatora bo zmieniłem czcionkę? Nie na tym moderowanie polega tłuku)

Aa... Tak temat do zamknięcia bo widać że na PeKaWu leci co raz więcej głosów bo głosują na niego ludzie dla których liczy się prawda...

...a nie rzucanie na lewo i prawo kurwami i chujami. Tak się zbulwersowałeś że powiedziałem, że przegrywasz, bo co?

Kolegów nie zdążysz zawołać?

Nie wiem też skąd ty możesz wiedzieć że jestem tak brzydki... Wyczytujesz to z postów, z nicku? Czy jak? Ale to jest chyba talent.

Co do numeru... Tak, ty wyślesz SMS. A nie sorry... że niby podasz na forum, dlaczego? Sam wolisz na SM wydać pieniądze?

PS. Jak chcesz sapać dalej to pisz na PW, bo nie mam zamiaru się tutaj kłócić.

1292102632u115053.png

Opublikowano

Makys Ty to masz jednak jakąś manie na temat Fubu... Czytaj ze zrozumieniem to dowiesz się co tak naprawdę chciał Ci przekazać PeKaWu...

PeKaWu

72770520.jpg

BloodAndPain

Heroina

magef61.png

Evonis OFF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...