Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego ?

jack777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego niszczycie DO ?? Ja grałem w to jakeś 2 lata temu i nie było tyle botów , tylko kilka osób,a teraz se czytam na tym forum co sie tam dzieje, a tacy frajerzy jak wy niszczycie tą gre , wiem można ras na jakiś czas pobocic dla zabawy ale bezsensu jest ciągłe bocenie. Daje wam to jakąś satysfakcje że jesteście w rankingu na pierwszym miejscu, ale inni i tak wiedzą że bocicie więc nie widzę sensu,ale to wasza sprawa ja tylko napisałem co chciałem i pytam się o co wam chodzi ,powiedzcie po co wy to robicie ?

Opublikowano

Masz trochę racji.. Ale DO jest stworzone tylko dla tych którzy bez wahania kupują sobie Uridium za kilka tys. i już myślą ze są bossami -,- gdy masz full (nie) elitę czyli ekwipunek za same kredyty to ludzie maja cie na hita.

58565408739494753686.png

Kliknij raz dziennie, to nic nie kosztuje > Pajacyk MINUS PLEASE

Opublikowano

Masz trochę racji.. Ale DO jest stworzone tylko dla tych którzy bez wahania kupują sobie Uridium za kilka tys. i już myślą ze są bossami -,- gdy masz full (nie) elitę czyli ekwipunek za same kredyty to ludzie maja cie na hita.

ALE sa w skrzynkach uri wiec mozesz pozbierac

i zrobisz wrota i bedziesz mial amunicje. Każda gra jest stworzona , aby przynosiła zyski nie tylko DO

Opublikowano

ALE sa w skrzynkach uri wiec mozesz pozbierac

i zrobisz wrota i bedziesz mial amunicje. Każda gra jest stworzona , aby przynosiła zyski nie tylko DO

Od tego mamy boty :)

Opublikowano

Dlaczego niszczycie DO ?? Ja grałem w to jakeś 2 lata temu i nie było tyle botów , tylko kilka osób,a teraz se czytam na tym forum co sie tam dzieje, a tacy frajerzy jak wy niszczycie tą gre , wiem można ras na jakiś czas pobocic dla zabawy ale bezsensu jest ciągłe bocenie. Daje wam to jakąś satysfakcje że jesteście w rankingu na pierwszym miejscu, ale inni i tak wiedzą że bocicie więc nie widzę sensu,ale to wasza sprawa ja tylko napisałem co chciałem i pytam się o co wam chodzi ,powiedzcie po co wy to robicie ?

może dlatego, ze bez przelewów jesteś praktycznie nikim w tej grze, owszem te 2 lata temu też grałem w DO i zgodzę się z Tobą ze wtedy grało się przyjemnie bez tych wszystkich "bajerów" i bez takiego wielkiego zróżnicowania kont, a teraz.... teraz masz kasę = masz "władze w DO"

bocę i bocić będę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...