Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News]Testy Killzone 3 Rozpoczęte!

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy posiadacze ps3 :D

Każdy chyba zna tytuł Killzone?

Jak w temacie. W PS Store pojawiła się wersja testowa Killzone 3. Do dyspozycji bd mieli 4 tryby gry ale ich tutaj nie wymienię.

Ile to potrwa? Potrwa to cały tydzień.

Tak więc zapraszam do testowania ; ).

@Edit 900 post! : D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Nie podoba mi się, gra bardzo niedopracowana. Jeżeli poprawią wszystkie bugi i wpadki graficzne, zakupię po premierze.

Opublikowano

Moim zdaniem ,TA gra to pozycja obowiązkowa w każdej kolekcji gier ... Mimo że ma kilka nie ładnych momentów , to nie zapominiajmy że to tylko beta . Kupie na 100%

fiR919k.png

Opublikowano

Jedno słowo na KZ3- EPICKO :D

Naprawdę pozycja must-have... realistyczność, płynność, grafika, dźwięk, interfejs, dobór broni, ekwipunku, umiejętności... NIESAMOWITE! :)

Niestety grałem jak na razie tylko z botami, ponieważ pobrałem betę nie dawno i są te errory 2095, o których już na stronie KZ czytałem- każdy to ma. I tak jak niżej napisał termi musimy poczekać na update :P

Wiecie co? Tak myślę, że jest to najlepsza gra w jaką kiedykolwiek grałem. Byłem odwiecznym fanem CoD'a ale po Black Ops'ie się to już skończyło. Potem przyszedł Battlefield, na którego się przerzuciłem i grałem aż do teraz... ale jak tylko wyjdzie KZ3 to jest moje! :P

Polecam- stuprocentowa epickość :D

Opublikowano

@up problem z dyskiem HDD? Musisz poczekać na uptade ; d

Ja grałem z ludzmi. Po prostu epicko ; )

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Właśnie ściągam, a co w mp można pykać?

Aktualnie- nie wiem. Późnym wieczorem grać nie można było, bo tak jak mówiłem każdy ma błąd i musimy poczekać na update tak jak pisał termi.

Ja na razie z botami grałem :<

Opublikowano

Tylko ja nie wiem. Ja z ludźmi gram normalnie zero error itd ; )

Przypomnę dla nie wiedzących iż w bete będzie można grać tylko do 15 lutego! ; )

Ewentualnie jeszcze pozostaje ci single player ; d

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Tylko ja nie wiem. Ja z ludźmi gram normalnie zero error itd ; )

Przypomnę dla nie wiedzących iż w bete będzie można grać tylko do 15 lutego! ; )

Ewentualnie jeszcze pozostaje ci single player ; d

U mnie również wszystko pyka. Błąd był chwilowy i już wszystko wróciło do normy.

@Edit

Aktualnie błędy 10002 lub 1002. Ma ktoś coś podobnego? Nie można połączyć się z siecią. Sprawdź połączenie internetowe.

Połączenie sprawdziłem i wszystko hula- w inne gry normalnie w MP gram, przeglądarka chodzi, sieć jest.

O co biega?

Opublikowano

kolega dzis w szkole mowil mi cos ze w kilzone dodali tryb mma ^^ niewierze mu cos ale on sie upiera

ja osobiscie gram w codmw2

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

kolega dzis w szkole mowil mi cos ze w kilzone dodali tryb mma ^^ niewierze mu cos ale on sie upiera

ja osobiscie gram w codmw2

Hahahah tiaaaa, tak jak termi- albo się za dużo MMA naoglądał albo ma coś z dynią. ^^

Właśnie jestem po rozgrywce multiplayera KZ3- no nie mogę...

Po prostu toooootalny odjazd!

Najlepsza strzelanka w jaką grałem, zakochałem się <3

I te operacje... co o tym termi sądzisz? Przerywniki w operacjach inne dla Helghastów i inne dla ISA. Helghaści mają przerywniki jak otwierają ogień z budynków, a ISA jak dostaje z tego ognia lecąc tam do nich <3

I jeszcze na końcu jak Helghaści wygrają, a żołnierz ISA się opiera to my go z korby go ciachamy ^^

Najlepsze jest to, że jeżeli jesteś w TOP meczu to ty występujesz w tych przerywnikach, np. przy wypuszczaniu gazu, Helghast, który odkręca właz ma nad głową twój nick :)

Nie no gra jest po prostu piękna. Jestem pełen podziwu dla Guerilla Games bo to jest naprawdę najwyższy poziom...

KZ3! <3

Opublikowano

Ja już mam trochę kasy na tą grę. Najlepsza jest 1 misja w singlu xD Co do tych tekstów dla ISA: "Alfa zgłoście się... Bravo zgłoście się. Kur*a. Odwołać akcję, nie uratujemy ich."

Operacje są the best ale szkoda że udostępnili tylko zamarzniętą zaporę.

Obecnie jestem w trakcie testowania Multi Battlefield 3. Kup sobie Medal of Honor Tier 1 Edition i dostaniesz kod do mp Battlefield 3 ; )

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Ja już mam trochę kasy na tą grę. Najlepsza jest 1 misja w singlu xD Co do tych tekstów dla ISA: "Alfa zgłoście się... Bravo zgłoście się. Kur*a. Odwołać akcję, nie uratujemy ich."

Operacje są the best ale szkoda że udostępnili tylko zamarzniętą zaporę.

Obecnie jestem w trakcie testowania Multi Battlefield 3. Kup sobie Medal of Honor Tier 1 Edition i dostaniesz kod do mp Battlefield 3 ; )

Signla? Gdzie ty masz w tej becie singla? Ja mam tylko MP i Boty ^^

Co do map to no faktycznie szkoda, że jest tylko Zamarznięta Zapora. Trzeba czekać :D

Jakie wrażenia z BFBC: 3?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak masz wtyki to masz i singla ; d

Wrażenia z BF 3 zajebiaszcze ; d. Nowy silnik tej gry robi wrażenie.

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Jak masz wtyki to masz i singla ; d

Wrażenia z BF 3 zajebiaszcze ; d. Nowy silnik tej gry robi wrażenie.

Pirat! :rolleyes:

Do kiedy potrwa beta BF3? I który już masz lvl w KZ3? :D

Opublikowano

Nie, nie- ja nie mówię, że nim jesteś- to tylko taki niezbyt udany joke ^^

BF3 jest nastawiony na teamwork? Zniszczalne otoczenie?

No i który lvl w KZ3 już masz? :) Beta potrwa do 15, czyli 2 tyg., a nie 1 jak napisałeś w topicu :D

Żeby nie był to spam to daję filmik z mapy dostępnej w becie:

(gościu, który gra jest słaby ale przynajmniej dobrze pokazuje mapę :D)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Posiadam Killzone 1 i 2. Gra ta według mnie ma nawet ciekawą grafikę i fabułe. Posiada ona równiez różne poziomy trudności i dużo misji, więc jest co robic. Mam tylko nadzieje, że 3-ka będzie jeszcze lepsza od pozostałych cześci ;D

2m30oqg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...