Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News]Testy Killzone 3 Rozpoczęte!

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam Killzone 1 i 2. Gra ta według mnie ma nawet ciekawą grafikę i fabułe. Posiada ona równiez różne poziomy trudności i dużo misji, więc jest co robic. Mam tylko nadzieje, że 3-ka będzie jeszcze lepsza od pozostałych cześci ;D

Single singlem, a bierzesz pod uwagę multi?

Ściągnij sobie betę multi KZ3 z PSN Network i powiedz co o tym sądzisz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Killzone 3 będzie dobrym tytułem. Z tego co wiem przejdziemy go w 6h (mowa tutaj o trybie single) a najdłuższa misja trwa około 60 min na poziome medium.

Wszystko to co dali nam w tej becie Killzone 3 to nie wszystko. Tam mieliśmy do wyboru ok. 4-5 klas a tak naprawdę będzie ich 8. Dostępne bd również jetpack'i i wielkie lkm prosto ze stanowisk strzelniczych.

Mam nadzieję że ten dodatek do gry a mianowicie o Retro Map Pack to nie będzie totalna klapa.

Pozdrawiam.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

KZ 3 to must have , ale od poszatku KZ mi sie nie podobalo i dalej tak jest nie lubie fizyki lecz ja troche poprawili. Lubie szybka plynna rozgrywke jak w cod 4 i moze mw2 , black ops juz niestety nie.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

KZ 3 to must have , ale od poszatku KZ mi sie nie podobalo i dalej tak jest nie lubie fizyki lecz ja troche poprawili. Lubie szybka plynna rozgrywke jak w cod 4 i moze mw2 , black ops juz niestety nie.

KZ3 to typowy teamwork, tak jak i w przypadku Bad Company 2. Jeżeli lubisz szybką rozgrywkę to CoD'y lepiej się nadają :>

Opublikowano

@up w killzone 3 też może by taka rozgrywka jeżeli ludzie dobrze grają : D. Ja już sobie wczoraj zamówiłem pre-order z Retro Map Pack i Unlock and Load ; )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Lecz nie mozesz biegnac sobie i rozwalic caly team bo to praktycznie ciezko do zrobienia a w codach to nic wielkiego .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Mozesz Dac +

Opublikowano

@up w killzone 3 też może by taka rozgrywka jeżeli ludzie dobrze grają : D. Ja już sobie wczoraj zamówiłem pre-order z Retro Map Pack i Unlock and Load ; )

Dokładnie chodziło mi o to co wyżej napisał Etnisa- tutaj tylko praktycznie jeden tryb (Partyzantka) polega na jak największej ilości zabić, poza tym mapy są większe niż w CoD.

Opublikowano

Widzicie moj znajomy gral w KZ 3 bete od dobrych kilku miesiecy . Byl testerem , tak samo byl w zamknietej becie black opsa.

@UP noi jeszcze po tych mapach wolniej sie poruszal mniej plynnie. Ale grafika miazdzy ostro lecz dla mnie grafika nie robi duzego znaczenia lecz sam gameplay taki jak w cod 4 <3

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Mozesz Dac +

Opublikowano

Ja byłem testerem Battlefield'a 3 : D To jest cudo na które każdy chyba czeka ; )

Ja niezabardzo dla mnie licza sie tylko cody lecz one staja sie coraz gorsze i nudne. Wszystko to samo wkolko az sie zle robi. Przyznam ze BF jest super ale i tak malo osob gra w ta gre. Ciezko by sie gralo jakies ligi w BF czy tam KZ chociaz pewnie powstanie polska liga KZ .

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...