Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś Ukradł Mi Konto I Dostałem Bana

...V.I.P...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Wczoraj podałem passy takiemu jednemu ziomkowi, bo mówił, że zrobi mi kredyty i dzisiaj wchodzę na konto i pisze Your account has been blocked. I nigdy hacków nie używałem. Pls pomocy. Mógłby mi ktoś tu napisać jakiego ticketa mam wysłać, bo ja jestem słaby z angielskiego. Będą ++++ bo na konto wydałem dużo pieniędzy

Opublikowano

lol to co ja mam zrobić? Przecież tak nie może być, kiedyś w warrock'a gralo się dla przyjemności. A teraz? Teraz to jest chujnia z grzybnią i dają bany za wszystko i za nic. A nawet jakby obrażał damina, to co z tego? przecież oni pienądze za to mają. To jest jakieś nieporozumienie. Może najlepiej już wogóle nie grać, bo kto wie czy nie kupie sobie premki gold kurwa na 90 dni, a jutro nie dostane bana za nic? Kuuurwa

Opublikowano

Kurwa mać teraz założyłem nowe konto i kurwa widze znowu tych samych hackerów co mają po 40 lvl'e i kurwa hackują sobie sobie codziennie i nie dostają bana a ja kurwa nigdy hacka nie włączyłem na tym komputerze. Kurwa mać jakie to jest niepsrawiedliwe. Ja pierdole, aż żal chuja ściska.

Opublikowano

Po pierwsze opanujcie emocje i troche kultury bym prosil.

Po drugie nikomu nie podaje sie passow do swojego konta.

Zrobiles to wiec powinienes sie liczyc z konsekwencjami.

Osoba ktora dostala to konto uzywala hackow i zostales nagrany i zraportowany.

Nie istnieje cos takiego jak unban wiec mozesz juz pozegnac sie z tym kontem.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Jak nie istnieje? Istnieje -.- . Przedwczoraj dostałem bana za mastera na mapie Harbor Ida, napisałem ticketa, wchodzę na maila na drugi dzień, a tam do mnie piszą:

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

This account was found to have violated our in-game policies and/or Terms of Use. The account "*******" has been found "Power leveling" on "01-Feb-11" at "11:53 AM" (GMT) in "International Server". As a result, this account has been temporarily suspended for "15 DAYS". Please attempt to log into the account after the suspension has ended. Should you find you are unable to log in after the end of your suspension date, please submit a new ticket with this information and we will review the account and take the appropriate action.

We do urge you to take a moment to review our policies located on our website (http://warrock.gamersfirst.com./policies.php#'>http://warrock.gamersfirst.com./policies.php#) to familiarize yourself with what is and is not acceptable. Please be advised that continued failure to adhere to our policies may result in a permanent account closure.

Regards,

Gwen

War Rock Customer Support Team

www.gamersfirst.com/warrock

www.gamersfirst.com

Po polsku, za pomoća translatora:

To konto stwierdzono naruszenia naszych polityk w grze i / lub Regulaminu."*******" konto zostało znalezione "równanie Power " na "01-lut-11 " na "11:53" (GMT) w "International Server ". W rezultacie, to konto zostało tymczasowo zawieszone na "15 dni". Proszę próbie zalogowania na konto po zawieszeniu zakończyła się. Jeśli okaże się nie można zalogować się po zakończeniu datą zawieszenia, prosimy o przesłanie nowego biletu z tych informacji, abyśmy mogli sprawdzić konto i podejmuje odpowiednie działania.

Mamy zachęcam do poświęć chwilę, aby zapoznać się z naszymi zasad znajduje się na naszej stronie internetowej (http://warrock.gamersfirst.com./policies.php #), aby zapoznać się z tym, co jest i nie jest dopuszczalne. Należy pamiętać, że nadal nie stosować się do naszych zasad może spowodować trwałe zamknięcie konta.

Pozdrawiam,

Gwen

War Rock Customer Support Team

www.gamersfirst.com / WarRock

www.gamersfirst.com

Odblokują mi konto za 15 dni :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmmmmm ;d

Mój kolega kiedyś dostał bana za cheaty ale dostał UB ale on był w klanie i cały klan dostał bana za cheaty ale odbanowali ich potem ;d okazało się że 3/4 klanu czitowało ;x

myśle że ten koles ;d wyzywał admina,grał na chetach!

Ticket nie pomoże ;/ <<<może kiedyś UnBana ci dadzą ale narazie zrób nowe konto ;d i nigdy nie podawaj LOginu i Hasła ;d !

Opublikowano

Ale jeżeli dostałem bana niesłusznie to czemu nie ma żadnej możliwości unbana. Przecież jak się wejdzie w ten support cały to tam pisze, ze jezeli uważam bana za niesłusznie danego to mogę się kłucić.

@razor130

A co taki jesteś wszechwiedzący, że wiesz, że nie ma czegoś takiego jak un-ban?

Widziałem na YT raz filmik co gośc pisał z adminem a on mu odbanował acc, a potem miał account status peending.

Nie wiem nie znam sie.

@UP serio mówisz??

A móglby mi ktoś napisać takiego ticket'a byłbym wdzięczny +/-?

Bo jestem ci*a z angieskiego

Opublikowano

Hmmmmm<musisz im dać dowód że nie grałeś wtedy a kłócić się możesz dowoli ;d

mówie ci zrób nowe konto ;d i tyle !

Opublikowano

Kiedys bylo tak, ze pisalo sie tickieta gdy zostales zbanowany, ze uzywales

np. Game Boostera on scrashowal ci gre i dostales bana za "rzekome" hacki.

Jednak zaczeto to uzywac nawet jak byly dowody i teraz nie ma czegos takiego jak unban.

Nie mylcie unbana z banem czasowym.

Konta juz nie odzyskasz. A jesli mi nie wierzysz to zapraszam na oficjalne forum i pogadaj sobie z Korgoth'em.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@razor130 Ale jeżeli kondzio-ch dostał "bana" na 15 dni, za poverlvling (o ile dobrze zrozumiałem) to może ja też za to dostałem, bo przyznam się, że wczoraj wchodziłem na room OPK na harbor ida nawet. A ten gość co mu dałem passy to może nawet nie zdążył wejść na moje konto. Zobacze co mi odpiszą. 3majcie kciuki :)

Opublikowano

Moi koledzy też dostali bana bo mieli radiówke i jeden koleś wyzywał admina i admin sie wkurzył i walnoł bana na ip. I 7 kont 40lvl+ i dwa konta z retailami na famasa i m134

poszły sie jeba... . Ja miałem takiego farta że mam neo.

icon_ban.gif
Opublikowano

Spokojniej ja tez Dostalem Bana na 35 lvl i napisalem ticketa do k2 i co za 15 dni odblokuja mi !! bo odpisali mi ze naruszylem regulamin i dlatego bana dostalem ale tylko na 15 dni takze kolego radze wyslac Ci ticketa

urt2hg1.gif
Opublikowano

Po pierwsze w warrocku nie ma "banów" tylko blocki ...Nie piszę your account has ben banned tylko blocked ,a to co innego .

Hmm...Miałem tak przypadek na jednym koncie publicznym [rzecz jasna nikt na nim nie grał] Grałem na hackach i moje konto zostało zablokowane więc olałem grę , ale gdy wszedłem po dwóch miesiącach na warrocka to konto nie było zablokowane...Nie wiem co się stało, ale wszystko dobrze działa .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Bany-Blocki-Kary co to za różnica ;d

Vip Pisz tickety ;d może zdejmą ci tego blocka ;d

ale ja myśle że nie bo ci Administatorzy to -,- <*******>

Opublikowano

A jeszcze raz proszę, mógłby mi ktoś napisać takiego ticketa tutaj, bo ja jestem noga z angielskiego. I w jakiej kategorii mam to napisać?

Dam +++ i 5* (chyba, że ktoś woli ----)

Pls

Opublikowano

Nic Ci to nie da.. Napiszą Ci że mogłeś nie dawać passów innym i koniec... Masz praktycznie zerowe szanse na to ze Ci to odbanują...

Ma PRAKTYCZNIE zerowe szanse :D Ale szanse są ;] Więc niech pisze i nie podaje passów już ;] Życzę szczęścia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...