Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Programów

cris-79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tego co wiem haki są płatne czy ktoś wie skąd można je dostać za darmo albo podać link gdzie można je zakupić . Wiem ze jest wiele programów .

Opublikowano

Dzięki ale szukam czegoś w style na zwiększenia damage itp . Kolega miał ze z RSB wali równo 100 tys obojętnie ile ma laserów ale robił formata i już nie ma . A program dostał od kogoś z klanu ale niestety ta osoba dostała albo bana albo przestała grać w do . Czekam na kolejną odpowiedz .

Opublikowano

Dzięki ale szukam czegoś w style na zwiększenia damage itp . Kolega miał ze z RSB wali równo 100 tys obojętnie ile ma laserów ale robił formata i już nie ma . A program dostał od kogoś z klanu ale niestety ta osoba dostała albo bana albo przestała grać w do . Czekam na kolejną odpowiedz .

Taki program nie, sa tylko boty do robienia wrot, zbierania skrzynek bonusowych, i program co sam zmienia x4 na rsb co 3 s.

Opublikowano

Taki program nie, sa tylko boty do robienia wrot, zbierania skrzynek bonusowych, i program co sam zmienia x4 na rsb co 3 s.

powiedz po co się wypowiadasz jak nie masz racji i pojęcia istnieją programy do robienia wrót dzięki którym bije się po 100k we wrotach a co do mapek to niewiem

Opublikowano

powiedz po co się wypowiadasz jak nie masz racji i pojęcia istnieją programy do robienia wrót dzięki którym bije się po 100k we wrotach a co do mapek to niewiem

Jestes idjota jakich malo na tym forum, podaj mi przyklad takiego programu? No moze jeszcze zepomnialem o programach typu Kerkava i AntiStelth. Ale nie ma zadnego programu do sile uderzenie wiec sie zamknij i zmien swoj post, albo pokaz mi jakis dowod ze taki program istnieje.

Opublikowano

Jestes idjota jakich malo na tym forum, podaj mi przyklad takiego programu? No moze jeszcze zepomnialem o programach typu Kerkava i AntiStelth. Ale nie ma zadnego programu do sile uderzenie wiec sie zamknij i zmien swoj post, albo pokaz mi jakis dowod ze taki program istnieje.

Jest taka metoda zeby bic duzo!

Nazywa sie Karta - Przelew.

Opublikowano

Są haki na edytowanie damage ale nikt z ludzi którzy je mają nie chcą dać linka bo boją się ze bana dostaną . Bylem sam świadkiem że koleś z eic rozwalił mnie na 3 hity z x4 . Nie miałem żadnych szans z nim . [ Aby nie było podejrzeń to ja golec FE osłony miałem ponad 300k ]

Opublikowano

Cris napie nie ma czegoś takiego. Idź lepiej pograj sobie w "priva metinka" bo tam możesz sobie używać damage hacków. Wszystko w internecie da się znaleść lecz by stworzyć damage hacka potrzeba by włamać się do bazy bigpointu w niemczech, a to jest nie możliwe i zostało by natychmiast wykryte i usunięte. Czasem są lagi i możesz dostać mega hita (kumulacja kilku hitów) Z rsb shooterem i x4 i programem maggota a w dodatku rakietkami uber i wyrzutnia hell 2 można wyciągnąć masakrycznego hita ponad 90k

Opublikowano

Ale z tego co ja wiem Te programy są od Bigpointu i można je kupić i nie mów mi czy są czy nie ma bo gram w Do od początku pl1 .... I nie znasz możliwości cziterów . Raz leciałem na autokubusia nagrać film aby potwierdzić że ma haki było nas kilku chyba 6 [dawno to było jeszcze bez RSB itp ] i on sam nas rozwalił . Albo jak Kogułara biliśmy w 10 osób to osłona mu nie schodziła podobnie stare czasy .

Opublikowano

Noo a jak ja ostatnio latałem po wrogich mapkach to biłem normalnie po 35k, a taki jeden golec miał takiego czita że mu biłem po 200 :/

Kurwa ludzie, to że ktoś ma wszystko wyjebane bo śle 30 przelewów miesięcznie i ma jakieś pojęcie o tej grze to nie znaczy od razu że ma "czity" na osłone, hp, dmg i chooj wie co jeszcze...

Tak! Oczywiście! Bo BP zarabia za mało i sprzedaje czity do własnych gier! Od tych botów to wam sie już chyba w dupach poprzewracało...

gdyby ktoś nie zrozumiał pierwsze zdanie to ironia -.-

Opublikowano

Zobaczcie sobie w jakich dzialach sie udziela cris. Priv metin2. I wszystko wiadomo

I nie mow ze nie znam mozliwosci "cziterow" bo sam nawet dedyka zhackowac nie potrafisz

Opublikowano

Jest taka metoda zeby bic duzo!

Nazywa sie Karta - Przelew.

Swieta prawda:)!!!!!

niech mod zamknie ten temat bo do niczenie nie prowadzi tylko mnie denerwuje:D

Opublikowano

Polecam youtube kiedy filmy są nowe bo po góra dwóch tygodniach zostaję usunięty . Można zobaczyć łatwo jak pojawi się jakis to dam linka . i się przekonacie autorami tych filmików są albo hiszpanie albu ruscy

Opublikowano

A wiesz że kiedyś był bug damage? I im więcej statków ubiłeś tym mocniej biłeś? Ludzie walili po 40mln... i NIE MA czita na dmg... -.-

Twoje jedyne argumenty na ten temat to "kolega miał ale zrobił formata" "ludzie mają ale nie podadzą bo nie chcą bana" daj jakiś konkretny dowód to ci uwierzymy. Ale takie "czity" NIE ISTNIEJĄ, a jeśli nie wiesz to po skumulowaniu dmg na lagu można dostać jednorazowo grubo ponad 100k -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...