Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi][Cracked][Beta]Zurichoncorporation

porywacz^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Proszę o dodanie do WH

Nick: ThePIT

Dlaczego chce grać: Jestem na serwie od paru dni, mam już posiadłość w centrum miasta i muszę ja zabezpieczyć po wczorajszym pożarze :E

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o dodanie do WH

Nick: Feksz

Dlaczego chce grać: Gram, tu już troche dni, mam swoją posesje i chciałbym ją dokończyć, nikomu nigdy nie zawadzam itp

Opublikowano

Serv super zapraszam!

-Nick Soczek

-Chcę grać bo jest super atmosfera i super serv.

Walni minusa a nie + , bo wole -

99% nastolatków dostało by załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do tego 1%, które wzięło by krzesełko i popcorn i wołało "SKACZ LAMUSIE!" walni minusa.

Opublikowano

Nick : Sytu

Dlaczego chcę grać ? Widze że na nim gra sporo osób i będzie mnie czekać wspaniała zabawa ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Prosiłbym o dodanie mnie (nick Volinor) oraz brata (Milosz) do whitelisty. Gramy tu już od jakiegoś czasu i jest to jeden z lepszych serwerów na jakie trafiliśmy, a chcielibyśmy tu jeszcze trochę pobudować ;].

Opublikowano

Prosiłbym o dodanie mojego nicku do gry: CheaterQ

Chcę grać na tym serwerze, ponieważ kumple polecają.

Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu.

Tłumacz w Kuroi-Usagi

Opublikowano

-Nick w grze: Hickari

-Dlaczego chcesz grac: Ponieważ wygląda na to że gra się u was bardzo dobrze. Miła atmosfera itp

Opublikowano

1. bybejita. [ tak z kropką]

2. Lubię grać w MC pierwszy raz bede gran na MP i chce poczuc tę moc. Grania z innymi. Pozdrawaim

PS: + Leci

Opublikowano

Ej bo jak wbijam to mnie respi co 1 sekunde i niemoge pisac na chacie o przez to ze mam Versie? 1.2_02???

Witaj musisz sie zarejstrowac /register haslo a przy nastepnym wejsciu /login haslo ktore wczesniej podales. lepiej werjsa 1.2_01 ale skoro dziala ci na tej to graj.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Witaj musisz sie zarejstrowac /register haslo a przy nastepnym wejsciu /login haslo ktore wczesniej podales. lepiej werjsa 1.2_01 ale skoro dziala ci na tej to graj.

ale wbijam podaje haslo i pisze ze bledne mozesz jakos zresetowac moje konto na serwie prosze xdD

Opublikowano

Podanie

Nick:Raficio

Chcę grać ponieważ ta gra mnie fascynuje lubię takie gierki w stylu minecraft.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...