Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne

pijany1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

A więc do rzeczy, co się dzieje na srewie ? nie mam dropu z kamienia i węgla, szedłem sobie korytarzem, po chwili postanowiłem kopać i ok, kopie z 30 min i żyła diamentu (chybabyło ich tam 6) oczywioza radocha, po wykopaniu to w miejscach gdzie były bryłki z diamentem pokazuje się bryła z redstone, ok to dziwne ale ok, ide dalej (kopiąc) spoglądam w góre patrze woda ;d nie spływa to ide dalej, następnie znajduje kolejne złożę diamentów i mam już ich 17. chciałem więc zakończyć kopanie i wrócić na powierzchnie (nie do domu) więc poszedłem tak gdzie była woda podskoczyłem i woda zamieniła się w lavę (to akurat zdziwiło mnie ) lecz mimo iż napisałem home gdy dało mnie do chaty miałem 3 serduszka to dedłem ok ze spawnu udałem się do domu(komendą home (po 10 sek)) nic nie było ... WTF ?! co się dzieje na srewie ??

oto dowód że miałem tyle diamentów ( droga jak już wracałem do korytarza wody ).

http://img831.imageshack.us/i/ahalol.png/

a i jak się zalogowałem przed 17 to eq straciłem (restart chyba był) ale to ok przyzwyczajenie mam już do tego ale żeby takie coś co tera mnie spotkało było ?! otóż ta sytuacja miała miejsce o 17-18, dałbym temat wcześniej ale zapomniałem że mam ss i byście mi nie uwierzyli ;d

Jest szansa na odzyskanie diamentów ? lub przynajmniej jej cześć albo coś cennego z eq ? ;>

Opublikowano

OMG zrąbał wam się serwer i boicie się to napisać, moglibyście chociaż nas poinformować a nie siedzicie robicie restary i tyle ;/ Po za tym wyjaśnijcie mój problem .

Opublikowano

madmike wiem że to tylko gra, lecz podczas tej gry mamy raczej być zadowoleni z wszystkiego co im wyszło a nie że tracimy ciągle itemy i nic więcej, nawet nie chcą powiedzieć nam że ich serwer się wali ..... po za tym czy tak trudno jest napisać pare ostrzeżeń co się pieprzy w serwie ? raczej nie, pozatym powinienem odzyskać moje itemy gdyż to nie był restart lecz błąd systemu serwera.

Opublikowano

ponad 70 wyświetleń już a tylko 1 osoba poza mną się wypowiedziała tu .... widać jak team jest ogarnięty ... nie chcą nam już nic powiedzieć co się u nich pieprzy ;/

Opublikowano

Po co mamy wam coś mówić jak prawie nikt nie zrozumie? To nie są problemy na które odpowiedzi znajdziecie w googlach.

Opublikowano

To jest bezsensu .... straciłem eq gdyż macie błędy w serwie i nie mam prawa nawet domagać się o zwrócenie bynajmniej połowy (cenniejszej) eq ? ..... brak mi słów aby to opisać

Opublikowano

jak mogłem się wylogować kiedy się paliłem a pozatym użyłem tp do chaty ? co by dało że sięwyloguje ? raczej żadnego efekty gdyż mimo iż się będę palił i po chwili sie wyloguje a następnie zaloguje to i tak będę się jarał .... i czemu nie odpowiedziałeś mi na pytanie ? nie mam prawa nawet domagać się o zwrócenie bynajmniej połowy (cenniejszej) eq ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...