Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić ?

pasikrowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak szybko zarobić pieniądze, które potem będziemy mogli przeznaczyć na zakup Smoczych Monet, konta premium w Plemionach, a nawet na zakup antymaterii w Ogame ?

Wszystko bez odchodzenia od komputera!

Doczytajcie temat do końca...

To bardzo proste!

W pełni legalny i co najważniejsze darmowy i szybki sposób zarobku pieniędzy w internecie.

Kilka słów o firmie bux.to

Bux.to jest amerykańskim systemem "Get Paid To Click", na autorskim skrypcie, płaci swoim użytkownikom za klikanie w linki reklamowe. Ta forma zarabiania jest ostatnim czasem najlepszym sposobem na zarabianie pieniędzy w internecie, zwłaszcza z Bux.to.

Firma ruszyła 12 czerwca 2007 roku, w sekcji "Surf Ads" Bux.to jest około 15 reklam dziennie, posiada ona ponad 2 miliony zarejestrowanych użytkowników, co do wypłaconych pieniędzy to admin wypłacił już ponad 500 000 $, sam otrzymałem wypłaty.

Za pieniądze otrzymane od bux.to możesz kupić różne bonusy do gier internetowych np: Smocze monety do gry metin2 albo antymaterie do ogame

Krok po kroku opiszę co należy żrobić aby zarabiać w internecie!

1. Wchodzimy na www.paypal.pl, wciskamy "Załóż konto".

Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj.

Następnie wypełniamy i zakładamy konto. --> Można zmyślić Imię, Nazwisko, Zamieszkanie, Telefon itd. <-- Pojawią się dwie opcje do wyboru, wybieramy tą pierwszą - klikamy na "Dowiedz się więcej".

Pojawi się strona w której należy podać karte kredytową. ALE ZARAZ! Ona wcale nie jest wymagana!

Wystarczy kliknąć na banner PayPal na samej góry strony lub poprostu wejść na PayPal jeszcze raz i zalogowąć się.

Rejestrację potwierdzamy linkiem, który przyjdzie nam na e-maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniadze za ogladanie reklam.

2. Wchodzimy --> TUTAJ <-- i tam się rejestrujemy. Strona jest w j. angielskim więc dla ułatwienia podam poniżej co i jak:

Klikamy na Register w prawym górnym rogu i kolejno wypełniamy pola:

* Username (3 - 15 characters - no special characters)- Wybrany login

* Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)

* Confirm Password- Potwierdzenie hasła

* Email Address- Adres E-mail

* Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila - wpisujemy ten sam co okienko wyżej

* Alert Pal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal

* Adress - Adres (można wymyślić)

* City - Miasto (można podać fałszywe)

* State - Wojewodztwo (można podać fałszywe)

* Zip - Kod pocztowy (można podać fałszywy np. 19-843)

* Your Country (only PayPal allowed countries)- Należy wybrać Poland, w innym przypadku strona będzie w innym języku.

* Referrer (if any) - Tutaj wpisujemy osobe która wam to poleciła, jeżeli wam to nie przeszkadza to można wpisać Alphaz604 (mnie). Dzięki temu ja też troche zarobie za polecenie innej osoby, a wy na tym nic nie stracicie. Polecając znajomych i prosząc żeby wpisały w to miejsce wasz login, też zarabiacie :]

* Terms of Service- regulamin (trzeba zaznaczyć okienko ptaszkiem)

* Security code - przepisujemy kod z obrazka

Po wypełnieniu klikamy Register.

Klikamy w prawym górnym rogu Login i logujemy się.

A tu mały opis jak się zarabia na tej stronce:

a) Wciskamy Surf Ads

Tam znajduja się linki stron, które należy odwiedzić. Klikamy na pierwszy. Odczekujemy 30 sec, aż pojawi się w lewym górnym rogu napis Done z zielonym ptaszkiem i klikamy na kolejny link.

(I tak każdy aż do końca. Każda reklamę trzeba uruchamiać osobno i odczekać, w innym przypadku nie zalicza jako odwiedzona)

*Jeżeli już wszystkie mamy zaznaczone jako obejrzane to czekamy do jutra aż ukaża się nowe linki do przegladania i powtarzamy czynność.

Jak chcemy zobaczyć ile zarobiliśmy to wchodzimy na statystyki swojego konta wciskając

a) My Stats

Najważniejsze jest Balance Information - Tam podają ile pieniędzy już zarobiłeś. Jak uzbierasz 10$ możesz przesłać pieniądze na PayPal klikająć CASHOUT.

Edytowane przez pasikrowka

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Gdyby to był scam to bym tego nie wstawiał ? oO

Chcesz zdjęcie jak dostałem przelali mi pieniądze na PayPal ? Wypłaciłem 12 dolarów.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...