Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Rejestracja+Download Srorevolution (Nowy Serwer)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie jest exp rate O_o ?

Napisałeś Sp i drop ale nie ma Exp Rate

Poza tym jak piszesz Takie Poradniki to postaraj się pisać po Polsku bo jak widzę,,ktury'' O_o trochę się słabo robi

Mniejsza o to to jest jeszcze kilka małych bugów jak

Niedziałające party,berserker ładuje się za każdego zabitego moba 1 kropką więc nawet za 5 makjangów będziesz miał berka, exchange nie próbowałem ale raczej nie działa, z broni bijesz tyle samo co z pięści a większość buffów nie działa w ogóle, nie ma skili obszarowych, jak zaatakujesz moba to rzuca się na ciebie nawet jak ktoś już mu zadał połowę życia, potiony od hp i mp nie dawają takiego samego rezultatu jak na innych emulatorach czy nie leczą po 10k tylko po 2-3, z mobów na 90 lvl wypada mniej niż 1k golda więc nie opłaca się zbierać w ogóle golda z ziemi tylko iść do Gm'a i poprosić ładnie żeby ci coś odpalił, itemy ładnie wypadają więc seta sobie uzbierasz ale są to prawie jak npc sety ;) sos,son,sun w ogóle ci nie wypada tylko kupujesz takie rzeczy za prawdziwe $, sp także kupujesz za $ możesz sobie kupić nova broń za chyba 6 czy 7$, od gm'a możesz dostać tylko broń +3, +5 w górę musisz płacić ;) avatar też za $ ;) speed drugi nie działają tak samo ślizg z lighta, jeszcze nie wiem dokładnie ale chyba snow shield też nie działa, eventy są to jest pozytywne bo niezła zabawa jest na nich ale może cię zbugować i nie będziesz mógł się ruszać więc w takich sytuacjach proponuję reloga szybkiego robić,za każdego unikata dostajesz 2lvle więc do 110 masz max 3 dni, dmg jest chyba troszkę zwiększony i jest to odczuwalne serwer jest francuski,Gmowie mówią po Francusku i Angielsku więc jak nie kapujesz Francuskiego to tylko po angielsku się z nimi dogadasz, Nova bronie mają tak zwane Vipy czyli gracze którzy dali kasę na postawienie serwera, działa teleport u strażnika w Jangan po śmierci chyba do 110lvla ;), nieważne gdzie zapiszesz teleporta i tak do Jg polecisz bo tam jest główny resp ;) na stronie gry masz chat tam możesz pogadać sobie z Gm'mami o wszystkim, jeśli chcesz napisać do gm'a w grze wpisujesz $[GM]Gatuso lub $[GM]Mixz i na priv możesz z nimi pisać :)), za każdym razem jak chcesz zaatakować moba to idziesz w odpowiednie miejsce(przy unikatach musisz biegać za nimi i za każdym razem do innego miejsca żeby go zaatakować),inspy robią w 1min więc nie musisz się martwić ;), Eventy tylko w Jangan south gate ;), gm nie da ci całego seta +3 bo nie będzie mu się chciało xD, są giganty makjangi i Yoha xD

max tydzień i masz 110lvl nie wiem jak tam z farmą sp bo miałem buga i z sp i mi nie leciało więc Gm mi pomógł i niechcący przesadził z lvlem moba i dostałem 12m sp xD, mały jest resp mobów, najlepiej się respią chyba Flowery na 34lvlu bo jest ich tam sporo ;)

Ten mały poradnik też nie za mocny :P

1.ściągasz silka

2.instalujesz go

3.ściągasz media

4.do tego folderu co już zainstalowałeś/aś wypakowujesz media(zgadzasz się na podmianę)

5.włączasz silka jak normalnego isro

6.wpisujesz ID i PW po czym wchodzisz do gry i robisz sobie tylko i wyłącznie Chinase chara bo euro zbugowane maksymalnie

7.Cieszysz się grą

Ogólnie dużo też bugów ale mniej niż na innych emulatorach więc Polecam bardzo ponieważ mało Crashy a lagów nie miałem ani razu jeszcze ;)

Ogólnie miła atmosfera a graczy jest powyżej 20 więc zapraszam wszystkich tam ;)

Brawa dla Wronka za napisanie tematu ;)

Opublikowano

Exp stage to z dupy jest x4 chyba sobie kpia, bez nadzieja po calosci, mialo byc x60 wiec ma byc a nie jakies pierdoly, dmg wogle tez z dupy bron=reka, potiony to masakra, 20 osob online to tez jest zal na to patrzec, pozatym itemki i sp kupuje sie za $ o dziwo wszystko jest dosc tanie co zacheca ludzi, suny nie leca prawie wogle, Yoha giant.....

sharingan1s.png
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

o.O LOL, gość założył temat 2 Lutego, nie masz gdzie nabijać posty?

To go odświeżyłem... I jak nie wiesz 1 post to nie nabijanie Pajacu

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

Na chuj odświeżać tak stary temat skoro i tak pewno tego serwera nie ma? r3P0 myśl czasami i nie obrażaj innych użytkowników, bo jakbym był modkiem już miałbyś ode mnie prezencik.

Closed.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...