Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

autoreform pt

pimpooor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jeszcze raz doczepiam temat i Panie DG nie zamykaj bezsensownie kazdego tematu, napewno kazdemu sie przyda taki program chocby na taxi, nie kazdy uzywa agbota:)

czy ten skan jest czysty ?? http://www.virustotal.com/pl/analisis/7585...707b81047e874bc

jest to skan autoreformera pt GFX Party Matching v1.3

Krótko mówiąc pt reformer z wieloma bajerami. Program bazuje na pixelach. Działa na rozdzielczości 1024x768

prosze o wypowiedz doswiadczonych userów, wiem ze moge na was polegać dziekuje.

Admin Cienia
Opublikowano

Ja zamykam bezsensownie? To Ty gadasz bez sensu, jak robisz temat to pisz go tak był przekaz łatwy do odbioru, a nie nasrane wszystko. Mógłbyś podać również link do programu, sam skan po co nam? Jak temat badziewny to jasne że leci do kosza, Jak go nie poprawisz do jutra ten też również się znajdzie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

d&g ma racje , tak wogole poco robisz taki temat skoro wiesz ze bede pisac spam i bluzgi. bezsensu gadasz

wywalcie ten szmelc stad....

Opublikowano
poczekaj czlowieku, linki sa zaczerpniete z gp ale sam nie jestem pewny czy są one czyste, nieznam sie na wirusach wiec pytam na forum, a wy odrazu zamykacie tematy... DG jesteś modem powinieneś poczekać aż ktoś odpowie a potem zamknąć temat jak sie wszystko wyjaśni, co do programu napewno komuś się przyda, widać że przestraszyliscie sie scana ale to są prawdopodobnie wirusy z AutoIT, dzieki nimi wszystkie odnośniki odpowiadające za daną akcje działają, takie jest moje zdanie.

-----------------------------------

Dałeś quote i co z tego? Spam.

//D&G

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...