Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] Kamo Hack D3D V1.0

TWOJATUBA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem na innym forum tego hacka nie jest mój !!!! dalsza część jest skopiowana

screen: http://www10.speedyshare.com/files/26629788/download/kamo%20hack%201.0.png

download DLL: http://www.speedyshare.com/files/26629681/Kamo_Hack_D3D_1.0.dll

skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3ce4de20be5a2a4d93e6a65bfb1d356899df790f267c3af9328c9b2b7ea4e05f-1296594861

WTW podchodzisz do ściany (super jump musi być wyłączony) i trzymasz ctrl i idzesz do przodu jak już wejdzesz w ścianę to możesz skakać przydaje sie speed hack

DIG tak samo musisz trzymać ALT lub skakać aby sie poruszać tak trzeba robić tylko na planszy marien na pozostałej części plansz chodzi się normalnie

Mi hack działa mam win XP 32 bit

dajcie to na co zasługuję

Opublikowano

Ale działa ci ten hack czy tylko na screen spojrzałeś i mówisz że fajny???!!

tyle wejść a zero komentarzy powiedzcie czy wam chociaż działa !!!!!?? sry no jeden post jest

Opublikowano

kamilsiwy - jak dorwal pierwsza lepsza baze mial mnie w dupie jak mu pomagalem zawsze za to jest w moim haczku

ty... juz doszczednie mnie i Kotka wnerwiles swoim zachowaniem

nie dość ze baze pozyczyles to nawet w creditsach nie napisales

Base - Radek47 albo KotekPl

Wstydzil bys sie i tyle/.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

kamilsiwy - jak dorwal pierwsza lepsza baze mial mnie w dupie jak mu pomagalem zawsze za to jest w moim haczku

To było specialnie. Jak mnie wyzywałeś to co ci teraz zależy czy bedziesz tam czy nie!!

Opublikowano

Ty mi nie !!!! pomagałeś chyba tobie coś się poje....o ty nawet nic mi nie pomogłeś fajfusie wiec nie pisz takich głupot dzieciaku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...