Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie was zapytac ktory monitor bylby lepszy do domu 18.5 cali czy 22 cale, kupuje nowy poniewaz ten zaczyna mi sie rypac i jest dosc stary. I tu mam do was pytanie ktory lepiej polecacie do domu czyli gier itp. dodam tez ze ten 18.5 cali ma podswietlenie ledowe czy jakos tak a ten drugi opcje full hd. Mysle ze pomozecie w dokonaniu wyboru...

A i jesli mozecie to wytlumaczcie mi na czym polega opcja full hd bo nie zabardzo rozumiem.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

ful hd to matryca monitora minimum 1920x1080 , nie mylić tego z rozdzielczością ekranu bo to nie to samo, monitory 22 i więcej bez problemu w większości przypadków spełniają te wymagania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jeśli do użytku domowego to zdecydowanie 22'. Mniejsze to raczej w laptopach się liczą, bo są wtedy lżejsze. A w domku, jak ma Ci stać na biurku, to nie robi to różnicy, a zdecydowanie lepiej się gra, ogląda filmy itd. na większym ekranie. ;)

1295049164-U286654.png

Opublikowano

ok czyli 22 cale ale ten co ma 22 cale to raczej nie bedzie mial tego podswietlenia ledowego wiec raczej wezne ten 18 cali bo bedzie ladniejszy obaz ale dzieki za odp macie po +

1388363882-U262029.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...