Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem z ibotem : jak zostawilem dwa razy do szkoly ibota,wracam a tu nie ma go wlaczonego wylaczyl sie sam.. ( 7clientlesow) juz mialem kilka razy cos takiego wczesniej i nie wiem jaka to jest przyczyna a teraz mnie to zaczelo denerwowac :( wie ktos co zrobic?

Opublikowano

Nie jestem pewny ale mam chyba to samo - co prawda w mniejszej ilosci - :D odpalam 1, czasem 2 silki na cll (clientless) i czsami dziala ale pare razy wylaczyl mi sie (po godzinie. po 2 -roznie) troche to jest denerwujace - nie mam pojecia co z tym zorbic ;/ pomozecie? dodam ze nie jest to DC -> poprostu wywala (znika ) mi ibot i czasem mam to tez przy wlaczaniu z loaderem ->bot znika i automatycznie w grze dostaje dc ;/

Opublikowano

Jest to spowodowanym bugiem dropem. Odznaczcie żeby wam nie zbierał a może wam przestanie wywalać .

jak mam odznaczyc zbieranie jak farmic chce sie w cave i tam MUSZE zbierac woreczki na questa ;/ a kolega up sadzac po ilosci silkow GF'y odpala a do nich tez niezbedne jest zbieranie golda/itemkow itp .... nic nie da sie z tym zrobic ?;/

Opublikowano

to nie przez odznaczenie bo jak jestem w domu to mi sie tak nie robi.. a rano brat siedzi wiec nie wiem..

• 2 tygodnie później...