Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot nie zbiera mi golda

Crossbow

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Czasem to zwykły bug lub nie masz w config zaznaczone żeby podnosił itemy. Możesz sprawdzić również w config > item select.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Aaaa tego AgDev to musze co wlaczenie silka ustawiać czy jak bo jak go ustawie wylacze i znowu wlacze to nie ma takich ustawień jak były i wylacza mi sie silk czasami i pokazuje jakis Error " Error found while running Silkroad, If you click [Report error] "...

Admin Cienia
Opublikowano

Nie naciskasz start bot.. Gdy to zrobisz on anuluje skrypta i chce biec na spot prosto przed siebie.. Jak robisz warpa to bot sam wszystko robi, ty nie ruszasz nawet myszką..

Opublikowano

Nie umiem tego bota zrobic jest napisane co i jak ale to nie jest to samo jakby mial go zrobic to juz bym musial gadać z kimś przez GG albo przez tel. bo tak to do d... robota jest powiem szczerze

Opublikowano

Mam od 1 - 140 sam wzialem od 1 nie wiem boo tam na dole pod ITEM SELECT na samym dole sa do wyboru miasto i jakies spoty zaznaczylem przypadkowo jakis 0.13 tigers... i mi poszedl tam ale np, na inne moby (1-7 lvl) nie było tylko od 13

Aaaa jeżeli ty masz dobrze to mógłbyś się poświęcić i przysłać mi wszystkie screeny na wszytskich kartach ? ^^ był bym wdzięczny bo bym wiedział co i jak wiem że byłeś w academi _Ares_PL a ja to jestem _C_R_O_S_S jestem w academi

Nie robimy double postów, za to są warny.

//D&G

Admin Cienia
Opublikowano

Cross, jeszcze jeden double post lub coś więcej i leci pernamenty ban.

• Dodaj nową pozycję...